Competitie

Alle informatie over de NTTB en TLE competitie: nieuws, verslagen en team-indeling.

Zie bijgevoegd de nieuwe trainingsgroepindeling  voor de pdfjeugd en pdfsenioren.Ingang van de trainingsgroepen zal volgende week zijn

Lees meer...

Het NTTB speelprogramma voor het voorjaar 2012 is bekend. Je kunt de details bekijken voor de jeugd en de senioren. Voor ladelijke teams (jeugd en dames) zie NTTB NAS.
De competitie-indeling en toelichting kun je op de website van ntt-zuidwest terugvinden.

In Weert is Jeugd 1 kampioen geworden zodat ze volgend seizoen landelijk B mogen spelen.

Jeugd1 kampioen

Afgelopen vrijdag 25 november was weer een feestelijke avond bij Flash. Allereerst konden we het seniorenteam Flash 5 huldigen omdat ze een week eerder al kampioen waren geworden.

Flash5 kampioen

Flash 5, vlnr: Henri, Joost, Appie en Helmut

Lees meer...

Op de ranglijst van december is Lexi Cornelissen terug te vinden bij de A-licentie. Door haar goed resultaten op de ranglijsttoernooien en de meerkampen heeft ze voldoende punten behaald om te promoveren van een B- naar A-licentie.

Lees meer...

Volgend seizoen (voorjaarscompetitie 2012 ) hebben we bij de senioren maar liefst 6 nieuwe spelers (waarvan 1 terug van weggeweest en een jeugdlid dat bij de senioren gaat spelen). Dit is een luxe positie, aangezien best wat tafeltennisverenigingen momenteel met daling van het aantal spelers te maken hebben. Door de nieuwe spelers heeft de STC een aantal verschuivingen moeten maken in de teamindeling/bezetting van een aantal teams. Er is daarbij geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met een ieder zijn wensen en niveau. Ondanks dit zijn we er ons van bewust dat niet iedereen 100% tevreden zal zijn met de nieuwe teamindeling.

Lees meer...

Vandaag heeft Jeugd8 de drie benodige punten voor het kampioenschap binnengesleept in de aspiranten klasse A4.

Jeugd8 kampioen

Spelers vlnr: Ee-Xuan Tan, Teun Swinkels, Thomas van der Ven, coach: Roel van der Linden.

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend