Competitie

Alle informatie over de NTTB en TLE competitie: nieuws, verslagen en team-indeling.

Het was nipt 4-6, maar dik verdiend verlieten de meiden “het koelhuis” in Huissen (Gelderland) met hun eerste overwinning op zak.
Sanne die  begon met een mega-lange game, deze verloor en daarna ook de wedstrijd, herstelde zich prima en pakte daarna 2 zeges met haar degelijke spel.

Lexi was wat teleurgesteld dat ze haar laatste wedstrijd verloor, kreeg weer alle ballen op de backhand maar laat zien stappen vooruit te maken. Datzelfde geld ook voor Ingrid die steeds meer voor de aanval kiest en haar eerste overwinning pakt in 5 spannende games. Het dubbel werd overtuigend gewonnen door het op elkaar ingespeelde duo Sanne/Lexi.

Inmiddels beschikt dit team ook over een top-coach. Anisa maakte het verschil met een briljante timeout en uitstekende tactiche en technishe aanwijzingen. Ze heeft het vertrouwen van het team en laat ze beter spelen.

Meiden proficiat en op naar de volgende wedstrijd.

Jan Cornelissen

Op Tweede Kerstdag sloeg de vloek van het eerste weer in volle hevigheid toe: Henri Tegenbosch liep tegen een zweepslag aan. Omdat Jeroen Goes

Wetac_Westerhoven

in Helsinki ingevroren zat, moesten we voor de uitwedstrijd tegen Wetac op zoek naar een invaller. Die werd gevonden in de persoon van Jan-met-de-conducteurs-pet Mansvelders. In de onderhandelingen was overeengekomen dat hij een vrijgeleide zou krijgen, en toen bleek dat de auto van Joost startproblemen had, viel de chauffeurskeuze geheel vrijwillig op Hein.

 

Lees meer...

Beste Flashgenoten en deelnemers TLE Dubbeltoernooi,

Wellicht al opgevallen door de poule-indeling, maar wij willen jullie graag wijzen op het feit dat er volgende week tijdens het jaarlijkse TLE-Dubbeltoernooi niet op dinsdagavond gespeeld gaat worden, in tegenstelling tot voorgaande jaren.

Wel wordt er zoals gewoonlijk op woensdag, donderdag en vrijdag gespeeld.
Let op! Hierdoor is op deze dagen de zaal vanaf 19:15 gereserveerd voor het TLE Dubbeltoernooi 2011.

Voor de Poule-indeling: klik op onderstaande foto (bijgewerkt op 28-dec-2010)
thumb_Indeling_FLASH_TLE_Dubbeltoernooi
Dus kom gezellig langs tijdens deze dagen, want de TLE staat garant voor gezelligheid!

Met vriendelijke groet,

Namens de toernooicommissie,

Hans Knapen
Roel van der Linden

Bij deze tonen wij jullie de definitieve  teamindeling voor het voorjaarsseizoen 2011.

Met vriendelijke groet,
Namens Sport Technische Commissie
Roel van der Linden

Lees meer...

De speeldata voor de Flash-jeugd zijn zaterdag 29-jan, 05-feb, 12-feb, 26 feb, 12-mrt, 19-mrt, 26-mrt, 02-apr, 09-apr en 16 apr. Tegen wie je speelt en of je thuis of uit speelt kun je vinden in  pdf Competitieprogramma_jeugd_voorjaar_2011.pdf

De speeldata van onze drie (!!) landelijke jeugdteam zijn te vinden in pdf Comeptitieboek_Landelijk_Jeugd_VJ2011.pdf

De speeldata van de senioren zijn vrijdag 28-jan, 04-feb, 11-feb, 25-feb, 11-mrt, 18-mrt, 25-mrt, 01-apr, 08-apr en 15-apr. De exacte details vindt je in pdf Competitieprogramma_senioren_vj_2011.pdf . Lees ook de bijgevoeged toelichting betreffende Promotie-degradatieregeling

{jb_redbox}Bekijk de icon Competitiegids voorjaar 2011{/jb_redbox}

Terwijl bij de NTTB de kampioenen al bekend zijn, is de TLE competitie nog maar net halverwege. Sterker nog, terwijl de NTTB-teams van de winterstop genieten, moeten de TLE-teams zich nog onder moeilijke weersomstandigheden een weg banen naar de tafeltenniszalen. Zo mochten wij vier dagen na Sinterklaas bij de Wiekslag spelen.

Lees meer...

De najaarscompetitie zit er weer op en dat heeft flink wat kampioenen voor TTV Flash opgeleverd!

najaar_kampioenen

Van een aantal kampioensteams stond al eerder een stukje op de website. Bij deze alle kampioensteams op een rijtje:

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend