Competitie

Alle informatie over de NTTB en TLE competitie: nieuws, verslagen en team-indeling.

Zaterdagochtend om negen uur vertrok Jongens 1, dit maal zonder hun vertrouwde coach, richting Heeze. Na het inspelen kon het gaan beginnen. Jaco stond op X, Allert op Y en Mark stond op zijn vertrouwde plaats Z.

 

Lees meer...

Het zal je maar gebeuren. Je speelt voor de allereerste keer competitie en na drie competitiemiddagen gespeeld te hebben sta je met je team 'gewoon' bovenaan!
Dit overkomt Mina Abashkaroun, Krolos Abashkaroun, Otmar Ubbens en Mark Smits. Zij komen uit in de klasse Aspirant A4. Ondanks het feit dat ze pas een paar maanden tafeltennissen, zit de back- en forehand er al goed in en worden de 'sterren van de hemel' gespeeld.

Lees meer...

Oei dat was even wennen. Twee andere coaches op één dag, waar normaal Kim Tegenbosch de coach is van Ties, Merijn, Ruben en Sam. Dat was dus spannend voor de jongens!

Lees meer...

Afgelopen zaterdag konden we dan eindelijk weer beginnen met de competitie! Pfff wat duurde die zomer toch lang.
Met Jaco Schalij in de gelederen kan jongens1 dit seizoen niet uit drie spelers kiezen, maar vier! Zo kunnen de toppers van het eerste ook een wedstrijd rust nemen om zich vervolgens weer op te laden voor de volgende wedstrijd.

Lees meer...

Deze titel is een uitspraak van de beroemde Aristoteles. Nog zo’n uitspraak is:
"Een goede daad verrichten is makkelijk; de gewoonte ontwikkelen om dat altijd te doen niet."

Zo is het ook voor heren 2. Een keertje winnen is niet moeilijk, maar blijven winnen des te zwaarder. Na twee maal de volle punten gehaald te hebben en met Valkenswaard een sterk team op bezoek te krijgen, was het afgelopen vrijdag dan ook ons doel om een puntje of 5 te gaan halen.

Lees meer...

Na een aantal seizoenen gevochten te hebben tegen degradatie stond het nieuwe seizoen weer te beginnen. Een zwaar seizoen, omdat we onze kopman zijn verloren aan heren 1. Leon Vorstenbosch heeft met veel overwinningen er voor gezorgd dat we vorig seizoen in de 1e klasse zijn gebleven en zonder hem kan het wel eens een heel zwaar seizoen gaan worden.
Aan de andere kant is Robin Peeters weer terug van zijn wereldreis en ook Robin is vaak goed voor een flink aantal punten.

Lees meer...

Bijna 1,5 uur in de auto om een competitiewedstrijd te spelen, dat zijn deze meiden niet gewend.
Onderweg werden de voorkeuren voor het coachen besproken, Jan C. coacht Sanne H. en Joop H. coacht Lexi C.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend