Competitie

Alle informatie over de NTTB en TLE competitie: nieuws, verslagen en team-indeling.

Flash heeft dit jaar een zestal teams ingeschreven voor de zomercompetitie. Die teams zijn samengesteld op basis van jullie eigen opgaven. Ik heb een tweetal individuele inschrijvingen gehad: van Piet Renken en van Mark Dings. Deze twee heb ik "naar eer en geweten" aan teams toegevoegd. Die teams hadden aangegeven dat zij graag iemand toegevoegd kregen.  Zie de onderstaande teamindeling + teamnummering.

Lees meer...

Op 14 mei spelen 2 Flash-teams thuis belangrijke beslissingswedstrijden: 

  • Flash 6 (Han v/d Zijden, Maarten Schikhof, Walter Brocheler, Maarten van Arkel).
    Zij spelen voor behoud in de 3e klasse. Bij verlies degraderen zij naar de 4e klasse.
  • Flash 9 (Paula Paulus, Marijn Janssen, Marcel vd Ham, Maarten vd Bosch, Marc Kapteijns).
    Zij spelen voor promotie naar de 5e klasse. Bij verlies blijven zij in de 6e klasse.

De wedstrijden beginnen om 20.00 u en supporters zijn meer dan welkom. In totaal wordt er bij Flash op 4 tafels beslissingswedstrijden gespeeld. Zie hieronder het schema zoals in het ZuidWest bulletin is vermeld.
 
Flash 6 – Nr. 2 van 4Q
Geenhoven 4 – Deurne 5
Helmond ’57 1 – Flash 9
Veldhoven 16 – Unicum 15

Monique Bakermans

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma tegen de meiden van Heerlen. Zoals ongetwijfeld bekend zijn deze dames de laatste seizoenen een nagenoeg vast onderwerp geworden van deze stukjes. Dit was de 4e keer dat we tegenover elkaar stonden.

De voorgaande ontmoetingen stonden in ons voordeel met 2x winst en 1x verlies op het papiertje.
We gingen er dus met een goed gevoel naartoe.
En dat goede gevoel werd versterkt door de warme lente zon die in het zonnige zuiden aan de hemel stond. Dat was nog eens een warm onthaal!

Lees meer...

Na het missen van de play-offs 2 wedstrijden geleden was de schrijfinspiratie even op. Het was de laatste wedstrijd in een rij van "net niet" wedstrijden. We hadden de laatste weken veel te maken gehad met pech en dingen die net niet wilde lukken. Net als de meiden die er even de buik van vol hadden, had ook de coach even tijd nodig om de geweldige seizoensstart die veranderde in een verloren zaak te verwerken. De week na de laatste wedstrijd uit de reguliere poule-indeling kon ik ivm een eigen te spelen wedstrijd niet mee om te coachen. Onze topper uit het 1e herenteam, Sander Joosten, wilde deze coach taak graag overnemen. In een mooie wedstrijd tegen Rapidity werd het 5-5 en was het een leuke thuiswedstrijd. Ondanks het goede voorbeeld van Helmut eerder dit seizoen bedankte Sander voor de eer om een stukje te schrijven. Onder het mom van "als ik niet uit kijk met die stukjes, heb ik straks een vaste column op de website en kan ik niet meer ongestoord over straat". Geen probleem kerel....mij herkennen ze ook niet haha

Foto's gemaakt door Der Meisterspieler tijdens Jeugdcompetitie 27 maart 2010

Lees meer...

Met een vijftal andere verenigingen hebben we vorig jaar een Zomercompetitie opgezet. Niet voor alle teams is het toen vlekkeloos verlopen, maar toch kunnen we van een groot succes spreken. Daarom gaan we ook dit keer weer een Zomercompetitie opzetten.

Lees meer...

De laatste maand hebben de jongens van het vaandelteam laten zien dat ze over weerbaarheid beschikken. Daar waar ze in drie wedstrijden in de eerste helft (tegen Bergeijk, Unicum en De Meppers) slechts 3 punten in totaal bij elkaar sprokkelden, hebben ze dat in de returnwedstrijden even goed rechtgezet! Zo werden er maar liefst 9 winstpunten meer gepakt!

Lees meer...

logo zuidwestHet tafeltennis-seizoen 2009/2010 is nog niet afgelopen, maar we moeten nu al vooruit kijken want halverwege de maand mei worden al de teams voor het nieuwe seizoen samengesteld. De NTTB-competitie begint in september 2010 en eindigt in april/mei 2011, met een winterstop van medio december tot half januari. Tijdens de winterstop is uitschrijven daardoor niet mogelijk.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend