CompetitieVerslagen

Ja jongens en meisjes. Er zit een stijgende lijn in de verhaaltjes van heren 2.
Niet het niveau van de inhoud stijgt ( die wordt alleen maar minder serieus), maar het aantal berichten stijgt! Waar we van 0 reacties, via 1, nu zelfs op 2 reacties zijn uitgekomen! Een geweldige prestatie van formaat! Vandaar ook dat er meteen weer een nieuw verhaal op de site staat om alle trouwe volgers gerust te stellen.

Lees meer...

Lastig te beantwoorden. Voor de een is namelijk beleving iets heel anders dan de ander. Het is ook niet iets wat simpelweg te veranderen is. Een ander batje, andere rubbers of andere tafeltennisschoenen zijn veel makkelijker te veranderen.

Lees meer...

Zaterdag 9 oktober, Mark, Jaco en Allert van Jongens1 spelen thuis tegen Veldhoven. Voor Jaco waren de tegenstanders bekend. (zijn oude club). Een gelukje voor ons: Joost was er niet bij. We speelden dus tegen alleen maar meiden. 

Lees meer...

Zaterdagochtend om negen uur vertrok Jongens 1, dit maal zonder hun vertrouwde coach, richting Heeze. Na het inspelen kon het gaan beginnen. Jaco stond op X, Allert op Y en Mark stond op zijn vertrouwde plaats Z.

 

Lees meer...

Dit zul je na het lezen van dit stukje wel denken.

Vorige keer was hij aan het zeuren over de tegenstander en nu weer over iets anders. Schaar mij maar in het rijtje Jan Wolkers, Jan Mulder en Prem Radhakishun, altijd wel wat te klagen. Maar ja, daar zijn we Nederlanders voor!

Lees meer...

Wie van jullie heeft er wel eens het gevoel gehad dat er een irritante vlieg in je oog, neus of mond vloog?
Nou dit gevoel heb ik, ondergetekende, afgelopen vrijdagavond van 20:00 tot 24:00 gehad.
Bij binnenkomst van onze vrienden uit Den Bosch bleek er een heel vervelende en storende vlieg mee te zijn gevlogen om ons de hele avond lastig te vallen. 

Lees meer...

Het zal je maar gebeuren. Je speelt voor de allereerste keer competitie en na drie competitiemiddagen gespeeld te hebben sta je met je team 'gewoon' bovenaan!
Dit overkomt Mina Abashkaroun, Krolos Abashkaroun, Otmar Ubbens en Mark Smits. Zij komen uit in de klasse Aspirant A4. Ondanks het feit dat ze pas een paar maanden tafeltennissen, zit de back- en forehand er al goed in en worden de 'sterren van de hemel' gespeeld.

Lees meer...

Sport Europe

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend

 
November 2019 December 2019 Januari 2020
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31