CompetitieVerslagen

Net zoals Flash 11, speelt Flash 9 (Piet, Henk, Pieter en Erwin) ) ook een promotie degradatie wedstrijd op 27 april. Maar dan niet in Veldhoven, maar in Aarle-Rixtel.
Flash 9 en Flash 11, veel succes!

Sport Technische Commissie

Tot onze blije verbazing is het ons toch gelukt om tweede te worden in de 5de klasse (na vorig jaar nog uit te zijn gekomen in de 6e klasse) !!!!!

Lees meer...

Flash10 kampioen

Na vorig jaar al kampioen geworden te zijn in de 6e klasse, stoomt Flash 10 gewoon door. Met nog een wedstrijd voor de boeg zijn ze kampioen geworden in de 5e klasse.
Bij deze feliciteren we Roger Bergs, Robert Delpeut en Dennie Maas.(Archieffoto van vorig seizoen)

Lees meer...

Afgelopen week is weer de NTTB-voorjaarscompetitie van start gegaan. Dit jaar speelt niet alleen de jeugd haar wedstrijden op zaterdag (aanvang 10:00 uu) maar vanaf 14:00 ook de 2 landelijke teams (Jeugd 1 en Dames 1) en 2 seniorenteams. Na afloop van de wedstrijden werd er spontaan besloten om gezamelijk bij Flash wat te eten. Robert van Voorene had al wat huiswerk gedaan en had een mooie  afspraak met Chinees-restaurant 'Sun On' kunnen maken.

Chez Flash

Lees meer...

 

Afgelopen vrijdag is bij de NTTB senioren team 12 kampioen geworden in de 6e klasse. Na een gelijke stand met concurrent Renata na 9 wedstrijden werd het een zeer spannend slot van de competitie.

Lees meer...

Liefde en tafeltennis, gaat dat samen? Omdat Pasen ook een vruchtbaarheidsfeest is, leek het me wel toepasselijk om eens op dat onderwerp in te gaan. O ja, jullie hebben al een tijdje niets meer van Flash 1 gehoord. Dat komt omdat ik bedacht had dat ik jullie alleen nog maar over onze overwinningen zou berichten. Op de twee overwinningen tegen het tweede en een verdwaald puntje tegen ANB na viel er dit seizoen echter weinig te melden. Ook gisterenavond tegen ATTC hadden we er weinig fiducie in. In de uitwedstrijd waren we met 8-2 van tafel gemept en er was weinig aanleiding om te geloven in een verbetering.

Lees meer...

Op de ranglijst van december is Lexi Cornelissen terug te vinden bij de A-licentie. Door haar goed resultaten op de ranglijsttoernooien en de meerkampen heeft ze voldoende punten behaald om te promoveren van een B- naar A-licentie.

Lees meer...

Sport Europe

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend

 
November 2019 December 2019 Januari 2020
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31