CompetitieVerslagen

Op vrijdag 29 april a.s. spelen onze seniorenteams Flash 7 (Leon, John, Dirk en Bram) , Flash 8 (Henk, Piet, Pieter en Erwin)  een promotie/degradatiewedstrijd voor behoud in de 3e klasse NTTB en Flash 9 (Maarten, Dennie, Kim, Twan en Rene) een wedstrijd voor behoud in de 5e klasse.

Lees meer...

Op de laatste competitieavond kon er nog 1 team kampioen worden bij Flash: het 5e team van Anisa, Jeroen, Mart en Wim.
Flash5Kampioen

Lees meer...

Jullie kennen vast wel die reclame van een batterijmerk met roze konijntjes en hun trommeltjes. Helmut Grams en Joost van den Buijs weten sinds vorige week wat het is om zo'n roze konijntje te zijn. Zoals jullie misschien weten vervangen beide spelers de door zweepslagen getroffen Henri Tegenbosch.

Lees meer...

Het was nipt 4-6, maar dik verdiend verlieten de meiden “het koelhuis” in Huissen (Gelderland) met hun eerste overwinning op zak.
Sanne die  begon met een mega-lange game, deze verloor en daarna ook de wedstrijd, herstelde zich prima en pakte daarna 2 zeges met haar degelijke spel.

Lexi was wat teleurgesteld dat ze haar laatste wedstrijd verloor, kreeg weer alle ballen op de backhand maar laat zien stappen vooruit te maken. Datzelfde geld ook voor Ingrid die steeds meer voor de aanval kiest en haar eerste overwinning pakt in 5 spannende games. Het dubbel werd overtuigend gewonnen door het op elkaar ingespeelde duo Sanne/Lexi.

Inmiddels beschikt dit team ook over een top-coach. Anisa maakte het verschil met een briljante timeout en uitstekende tactiche en technishe aanwijzingen. Ze heeft het vertrouwen van het team en laat ze beter spelen.

Meiden proficiat en op naar de volgende wedstrijd.

Jan Cornelissen

Danielle Zonnevijlle, Jaap den Hollander, Jack Schalkwijk en Frank de·Jong (TLE Flash 7) zijn donderdag 7 april Kampioen geworden in de·TLE-competitie.
FotoTLE7Kampioen

Lees meer...

Om 10 uur was het tijd om aan te vangen tegen het meidenteam van De Meppers (nee, niet het team dat bij Flash haar thuiswedstrijden speelt). Het was al snel een vrolijke en sportieve bedoeling.
Misschien wel té vrolijk en té sportief. De jongens hadden misschien wel te veel oog voor anderen dingen dan het tafeltennis.

Lees meer...

Op Tweede Kerstdag sloeg de vloek van het eerste weer in volle hevigheid toe: Henri Tegenbosch liep tegen een zweepslag aan. Omdat Jeroen Goes

Wetac_Westerhoven

in Helsinki ingevroren zat, moesten we voor de uitwedstrijd tegen Wetac op zoek naar een invaller. Die werd gevonden in de persoon van Jan-met-de-conducteurs-pet Mansvelders. In de onderhandelingen was overeengekomen dat hij een vrijgeleide zou krijgen, en toen bleek dat de auto van Joost startproblemen had, viel de chauffeurskeuze geheel vrijwillig op Hein.

 

Lees meer...

Sport Europe

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend

 
November 2019 December 2019 Januari 2020
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31