CompetitieVerslagen

Terwijl bij de NTTB de kampioenen al bekend zijn, is de TLE competitie nog maar net halverwege. Sterker nog, terwijl de NTTB-teams van de winterstop genieten, moeten de TLE-teams zich nog onder moeilijke weersomstandigheden een weg banen naar de tafeltenniszalen. Zo mochten wij vier dagen na Sinterklaas bij de Wiekslag spelen.

Lees meer...

De najaarscompetitie zit er weer op en dat heeft flink wat kampioenen voor TTV Flash opgeleverd!

najaar_kampioenen

Van een aantal kampioensteams stond al eerder een stukje op de website. Bij deze alle kampioensteams op een rijtje:

Lees meer...

Soms heb je van die wedstrijden. Je kent het wel, alles zit mee. Elke belangrijke bal die je slaat valt op het netje, sta je 10-9 voor in de beslissende game en dan serveer je op de rand. Alsof je door op een wolk gedragen achter de tafel staat. Je wil wel mis slaan, omdat je medelijden hebt met de tegenstander, maar het lukt niet. Telkens weer sla je niet over de tafel, maar op de rand. Je slaat niet in het net, maar op het net. Tja beste mensen, dit soort wedstrijden zijn er bij. De tegenstander wordt er helemaal gek van: “weer een netje”, “ anders kan hij niet winnen”. Je kent die quotes wel.
Ken je dit soort wedstrijden?

Lees meer...

Het is een levende legende. Een held. Wat deze vent kan dat is ongekend. Wil hij een topspinbal diep in de backhand slaan dan gaat dit met het grootste gemak, ben je lekker aan het aanvallen dan blokt hij de bal precies waar je niet staat, de bal daalt na zijn slag alsof de zwaartekracht niet bestaat, sterker nog deze man is de zwaartekracht. Het is de Roger Federer onder de tafeltennissers met zijn immer bescheiden voorkomen, maar zijn o zo fabuleuse techniek en voetenwerk. Fans drommen samen om hem te zien schitteren, vrouwen vallen flauw als ze hem zien, mannen soms ook. Dit is gewoon een speler waar je niet tegen wil spelen als team, maar toch moesten we dit afgelopen vrijdag. Over wie heb ik het? Jawel, David Saunders, trainende bij ons eigen Flash.

 

Lees meer...

Jazeker beste dames en heren, trouwe volgers van heren 2, fans, liefhebbers en ga zo maar door.
Door deze titel probeer ik zoveel mogelijk mensen te prikkelen om dit stukje te lezen. Van oud, omdat historie altijd uitdaagt tot lezen, tot jong. Het is namelijk van groot belang dat dit stukje gelezen gaat worden.

Lees meer...

Team-7 is nu echt dichterbij gekomen voor het kampioenschap. De heren wisten met 7-3 te winnen van Geenhoven. Op papier een lastige tegenstander, maar wisten toch een knappe uitslag neer te zetten.
De topper van die avond was John, hij won drie partijen. Helaas moest er wel afscheid genomen worden van 2x 100%. Dirk ging van zijn 100% en ook het 100% dubbel ging eraan.
De eerste volgende wedstrijd is op maandag 1 november, uit tegen Veldhoven.

Leon Theelen

Flash 1 – TTVV 1. Het lijkt een logische titel voor een normale competitie-wedstrijd. Maar eigenlijk klopt daar helemaal niets van. Flash 1, dan verwacht je toch op zijn minst een “flitsend” team. Niks daarvan, het zijn een stelletje krakkemikkers. Joost van den Buijs geveld door een virus-infectie, Appie Scheurleer op advies van de dokter gestopt en Henri Tegenbosch gehinderd door een onwillige pols. Alleen Hein Rutjes ziet kans om een beetje heel te blijven. Gelukkig krijgen we nu ook incidenteel hulp van Jeroen Goes, onze nieuwbakken voorzitter. Mocht je hem binnenkort in een rolstoel aantreffen, dan weet je in ieder geval waar het aan ligt.

Lees meer...

Sport Europe

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend

 
November 2019 December 2019 Januari 2020
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31