Met veel kracht en vol vertrouwen begonnen we na degradatie weer in de derde klasse, aleen dit keer zonder de kopman Kelvin Pao. Met als doel om weer kampioen te worden en te promoveren naar de tweede klasse. Na een matige 6-4 winst tegen het net gepromoveerden team van eenentwintig beseften we dat we hard aan de bak moeten om het kampioenschap binnen te halen. Nadat we onze eerste wedstrijd verloren hadden tegen Deurne stonden we halverwege de competitie op de tweede plaats. Daar begonnen onze handen van te zweten. Met een team sterker dan ooit zijn we de tweede helft van de competitie in gegaan. Met het gevoel dat we onverslaanbaar zijn.

De eerste wedstrijd vol overtuiging met 10-0 gewonnen tegen een verzwakt team van eenentwintig. De wedstrijden daarop goed sterk gebleven en weinig punten laten liggen. Deurne en JCV kwamen onverwachts met grote uitslagen dichter bij ons te staan. Met nog maar twee wedstrijden te spelen stonden we aan koppositie met 53 punten. Deurne en JCV stonden op de tweede plaats met 52 punten.
De een na laaste wedstrijd was tegen JCV. Met veel spanning begonnen we aan de wedstrijd. JCV had de beste opstelling meegenomen. Nadat Mart Coolen indrukwekkend de eerste partij won van Simon Schoones was ons team niet meer te stoppen! Wim den Hollander die met zijn kanonslag de tweede partij binnen haalde, haalde het team een voorsprong van 2-0. Marc Hendrikx die stijf van de zenuwen aan zijn wedstrijden begon, wist nog net de winst binnen te halen. De pracht dubbelspel van Wim en Mart zorgde voor het vierde overwinnings-punt. Deze wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 9-1. Door deze monster uitslag werd de weg naar het kampioenschap veel korter.

Met nog maar een wedstrijd te spelen moest het team nog minimaal 5 punten binnen halen om zeker te zijn van het kampioenschap. Deze wedstrijd is gewonnen met 9-1. We hebben dit seizoen met zijn drieën laten zien dat we tweede klas waardig zijn. En dat dit team niet alleen sterk is achter de tafel, maar ook in de samenwerking met elkaar. Vriendschap heeft ervoor gezorgd dat we sterk bleven op spannende momenten en op momenten waarbij het wat minder ging achter de tafel. En dat heeft ervoor gezorgd dat we dit seizoen kampioen zijn geworden!

Flash 3
Marc Hendrikx, Mart Coolen en Wim den Hollander