houd afstand

N.a.v. de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid heeft de gemeente Eindhoven een aantal restricties opgelegd aan de sportverenigingen.

Voor alle Flash leden en bezoekers betekent dit in het kort het volgende:

• De bar is gesloten, er zijn geen consumpties verkrijgbaar.
  • De kantine mag alleen gebruikt worden als tijdelijke ontvangst en omkleed ruimte.
  • Na het spelen van de wedstrijd, training of vrijspelen dien je direct naar huis te gaan, blijven kijken bij een ander team is dus even niet toegestaan.
  • Het is alleen toegestaan om non-alcoholische dranken mee te nemen voor eigen consumptie tijdens de wedstrijd of training
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan.
  • Bij jeugdwedstrijden mogen, naast de spelers, alleen coaches van beide teams en begeleiders (chauffeurs) van de bezoekende club aanwezig zijn
  • De biljartclub mag op maandag gebruik maken van de kantine als biljartruimte onder dezelfde regels die voor tafeltennis en gym gelden

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich hier aan zal houden.
Leuk is het niet, dat vinden wij ook, maar dit is momenteel de enige wijze waarop we onze sport nog mogen blijven beoefenen en laten we daar vooral van genieten!

Bestuur TTV Flash