Logo Flash en Renata

Letop : In verband met de gewijzigde corona maatregelen is de ledenvergadering verplaatst naar zaterdag 5 december om 13:00 !

Op de Algemene Ledenvergadering van augustus 2021 hebben wij verteld dat tafeltennisvereniging Renata mogelijk bij ons gaat intrekken omdat zij hun huidige accommodatie moeten verlaten.

Inmiddels is er op grote lijnen overeenkomst tussen de twee besturen en omdat hier toch wel grote bedragen mee gemoeid zijn willen we jullie uitnodigen voor een Bijzondere Ledenvergadering. Die zal gehouden worden op maandag 29 november om 20.00  zaterdag 5 december, om 13:00 bij Flash.

In de komende weken zullen we over alle details verder overleggen. Op dinsdag 23 november zullen we jullie een overzicht sturen van de gemaakte afspraken. Mochten jullie in de tussentijd vragen hebben over deze samenwerking, stel ze dan gerust aan één van de bestuursleden.

We hopen jullie allemaal op zaterdag 5 december bij ons te zien!

Het bestuur van TTV Flash