Sponsor GISB

We zijn blij met onze nieuwe sponsor GISB Audiovisueel. Je kunt deze sponsor vanaf het nieuwe speelseizoen terugvinden op de achterzijde van je competitieshirt!

Wie staat er dan nu achterop het shirt en wat doen ze dan?
Eigenaar Roel van Gisbergen is in 2016 begonnen met het verwezenlijken van zijn wens, maar ook van menig andere ondernemer....het simpel maken van het gebruik van audiovisuele oplossingen.

GISB Audiovisueel is een bedrijf wat zich oa specialiseert in kantoor oplossingen en kleine evenementen. Het meest herkenbare is dan het inrichten met de juiste apparatuur voor jouw vergaderruimte zodat je goed en verstaanbaar kunt deelnemen in een videoconference call.
Zeker nu in de tijd van de huidige Corona pandemie en het thuiswerken is videobellen de nieuwe manier van (samen)werken geworden van jou en je collega's. 

 Maar ook narrowcasting, het maken van filmpjes, live product demo's met je klanten én het inrichten van de perfecte ruimte voor de vrijdagmiddagborrel met je collega's behoren tot de mogelijkheden. Als het gaat om beeld, licht én geluid is GISB Audiovisueel het bedrijf om even te bevragen.

Wil je graag langskomen voor een kennismaking, vergeet dan niet je tafeltennisbatje mee te nemen, dan spelen de mannen van GISB graag een potje aan hun speeltafel.

GISB Audiovisueel
Industrieweg 156a
5683 CG Best