itforme nieuwe sponsor

Wellicht hebben jullie het inmiddels al gelezen in de nieuwsbrieven of gezien in de zaal, maar Flash heeft er sinds kort een mooie nieuwe sponsor bij.
Deze sponsor is 'IT for Me' en zoals de naam al doet vermoeden zijn zij gespecialiseerd in IT gerelateerde zaken. Je zult ze vast en zeker nog terug gaan zien op het bord in de zaal of als shirt sponsor op ons nieuwe wedstrijdshirt.

Concreet betekend dit voor Flash dat zij ons nu voorzien van een snelle 100Mb glasvezel internetverbinding, een optimalisatie hebben gedaan van ons draadloze wifi netwerk, telefonie en hosting van onze website. Dit is met name super handig voor de ouders die tijdens de training van hun kinderen tóch graag even willen meekijken maar ook graag de tijd gebruiken om nog even wat te werken op de laptop. Maar natuurlijk ook voor de jeugdleden die even hun socials bij willen werken aan de bar met een frisdrankje.

IT for Me is een jong bedrijf wat gerund wordt door 2 enthousiaste professionals die je kunnen helpen met álle IT computer gerelateerde vragen en oplossingen, zowel voor thuis als zakelijk.
Ben je een starter of een heb je al een bedrijf maar ben je niet geheel tevreden over de huidige IT oplossing, deze 2 mannen denken graag met je mee voor een passende oplossing of het nu een internetverbinding upgrade betreft óf een bedrijfsbrede Cloud migratie!

Wim den Hollander
Sponsor Commissie TTV Flash

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend