Batje kunstzinnig
Seizoensafsluiting najaar 2017.
Graag willen wij iedereen uitnodigen om de najaarscompetitie met een gezellige avond af te sluiten.
Zoals de standen er nu voorstaan, kunnen er enkele teams kampioen worden, met als kers op de taart, het tweede team dat grote kans maakt op promotie naar de 1e klasse NTTB.

De avond gaat plaatsvinden op 1 december 2017, dit is een gewone competitieavond. De avond wordt  dan verzorgd door team 2, zij hebben enkele verrassingen voor ons in petto. Ook de uitspelende teams zijn na afloop van hun wedstrijd van harte welkom.

Enkele acties die mogelijk worden aangeboden zijn:
- Een drankje wordt in de aanbieding gedaan, welke blijft een verrassing
- Muziekaanvragen
- Final sale van de Grote Club Actie loten, met een ludieke aanbieding.
Hapjes, versnaperingen en snacks zijn natuurlijk ook aanwezig.

Dit idee van deze avond kwam van enkele leden, laten we deze avond tot een succes maken, dan kunnen we deze seizoensafsluiting als pilot gebruiken voor een nieuwe traditie bij TTV Flash.

Nieuwe ballen voor de competitie
Elk team heeft ondertussen een ballenkoker met 3 ballen gekregen. Na elke thuis-competitiewedstrijd moeten deze ballen gelegd worden in een lade achter de bar. Enkele redenen zijn:
- Kapotte ballen worden aangevuld
- De ballenkoker ligt dan niet per ongeluk in de sporttas van de speler die "vrij"is.

Mutaties teams voor voorjaarscompetitie
Het is de bedoeling om, voor de voorjaarscompetitie, zo min mogelijk wijzigingen in de teams te laten plaatsvinden. Ondanks dat voornemen, kunnen er toch veranderingen plaatsvinden.
Die veranderingen moeten voor 03 december 2017 worden doorgegeven aan  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Aangezien de TC de nieuwe teams voor 10 december 2017 moet invoeren bij de NTTB hebben we dan nog 1 week om eventuele wijzigingen door te voeren.

Technische Commissie
TTV Flash

Bestellen:  ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl
Bestellen: ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl

Er zijn geen evenementen bekend.

DeWert 1 Flash 1
Flash 2 Geenhoven 2