Onderhoud deur open

Ondanks dat Flash dicht is en NL Doet niet doorging, is er afgelopen weken hard gewerkt aan het interieur van onze zaal.

Een groepje enthousiaste vrijwilligers is een  hele dag druk in de weer geweest om onze kantine een opknapbeurt en een nieuwe "look" te geven. Om er voor te zorgen dat jullie straks niet steil achteroverslaan van verbazing tref je hieronder een korte samenvatting van de belangrijkste dingen die op deze dag gedaan zijn:

• diverse opruim- en schoonmaak werkzaamheden
  • beplakken van deuren met aanduiding waar deze naar toe leiden (zie foto's)
  • laminaat tegen de muur in de zithoek (bij de dartboards en biljart keu's)
  • bekleden van wand achter het biljart

Deur Welkom     Onderhoud deuren
Beplakken van deuren

Onderhoud Achterwand
Bekleden wand achter het biljart

Onderhoud laminaat
Laminaat tegen de muur

Speciale dank naar dit groepje, bestaande uit: Mariëtte Jansen, Patrick van der Toorn Vrijthoff, Pieter Nuiten, Natasja Zonnevijlle, Maarten van den Bosch en Ute & Wim Den Hollander die ook nog een collega van Ute zo ver hebben gekregen om mee te helpen.

Vloer
Inmiddels is het al weer een jaar geleden dat onze sportvloer gekeurd was. Op 3 April heeft een nieuwe keuring plaatsgevonden door het bedrijf veiligesportvloer.nl. Ook nu heeft de vloer weer een voldoende gekregen, al waren er wel enkele plekken met aandachtspunten. Met behulp van wat tips voor het schoonmaken en gebruik van de schrobmachine proberen we ervoor te zorgen dat onze vloer nog langere tijd goed en veilig blijft.

Overig onderhoud
Flash mag dan wel gesloten zijn, dit kan Patrick er niet van weerhouden om de nodige onderhoudswerkzaamheden en verbeteringen te blijven doen, waarvoor hulde! Een van de meest in het oog springende zaken is dat de beschadigde vloer achter de bar gemaakt is door middel van het leggen van een nieuwe tegelvloer.

Onderhoud Vloer
Nieuwe tegelvloer

Ook zijn er via Wim Den Hollander een groot aantal nieuwe stoelen geregeld om de "oude" stoelen in de zaal te vervangen.

Hygiëne
Met het oog op het Covid-19 virus is dit natuurlijk een zeer belangrijk aandachtspunt voor iedereen, hierin is ook Flash geen uitzondering. Mariëtte is druk bezig om alles grondig schoon te maken en te desinfecteren, denk hierbij onder andere aan het schoonmaken van de keuken, koelingen, kleedkamers, kantine en glazen.
De tijd die hier in geïnvesteerd wordt is van belang om er voor te zorgen dat, zodra we onze geliefde sport en hobby weer mogen uitoefenen, we dit in een veilige en schone omgeving kunnen doen.

Bestuur TTV Flash