Beste leden van TTV Flash,

Het is een goede gewoonte van TTV Flash om jaarlijks haar vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dit jaar vindt de vrijwilligersavond plaats op zaterdag 28 november a.s.

Alle vrijwilligers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om (evt. met partner) deel te nemen aan deze avond. Deze uitnodiging sturen wij naar iedereen die in het seizoen 2014/2015 gedurende enige tijd als lid van een (sub)commissie of als vrijwilliger actief is geweest voor TTV Flash.

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar iets gezelligs georganiseerd.

Vanaf 19.30u staat de koffie klaar en om 20.00u beginnen we met een ludiek tafeltennistoernooi.

Waarschijnlijk wordt dit een dubbeltoernooi (lid + partner) en misschien met een handicap. Het gaat niet om het winnen maar om de gezelligheid! Het bestuur zorgt voor een hapje en een drankje. Wij willen de avond om ongeveer 23.00u afsluiten.

Hopelijk tot ziens op de 28e november!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Huub Maessen, secretaris TTV Flash

p.s: Hoewel zorgvuldigheid is betracht bij het versturen van de uitnodigingen kan het

zijn dat we iemand per ongeluk zijn vergeten. Laat het even weten aan de secretaris ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).