Bestuurskamer

Ondanks dat er niet getafeltennist mag worden, blijven we bij Flash wel druk bezig.
De bestuurskamer is opgeruimd en zelfs voorzien van een laminaat vloertje dat we gratis over konden nemen.

Het ziet er naar uit dat we iedereen binnenkort weer kunnen verwelkomen op de club.

Om dit te realiseren zijn een aantal mensen op de achtergrond druk bezig om alle voorbereiding te treffen zodat we aan alle voorwaarden voldoen en we met z'n allen veilig en met plezier kunnen sporten. Aangezien er nog wel wat restricties zijn, is het helaas wel wat anders dan we gewend zijn. Maar we doen ons best om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken.
Eind volgende week verwachten we middels een nieuwsbrief hier een uitgebreide update over te kunnen geven.

Via onze ledenadministratie is er een enquête naar alle senioren leden verstuurd, zodat we een beeld kunnen krijgen op welke dagen en hoe vaak per week iedereen graag wilt spelen.
Mocht je deze nog niet ingevuld hebben, hierbij nogmaals het verzoek dit te doen. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter we het kunnen inregelen.

Om het te laten slagen hebben we wel hard vrijwilligers nodig die af en toe een bardienst willen draaien of een keer dienst willen doen als zaalwacht.
Stuur even een mailtje naar de ledenadministratie om je hiervoor aan te melden! Hoe meer mensen dit willen doen, hoe vaker we open kunnen!

Hopelijk gaat alles door zoals verwacht en kunnen we jullie vanaf 1 Juli weer verwelkomen!

Dirk van Geffen
Bestuurslid Algemene zaken