logo ttappSinds mei 2015 is er een app beschikbaar voor tafeltennis spelend Nederland, de TTAPP. In TTAPP vindt je alle wedstrijdinformatie van alle NTTB seizoenscompetities, jeugd en senioren (uitslagen, programma's, spelers per team, standen, percentages per speler). Informatie hierover kun je vinden op www.ttapp.nl en www.tafeltennisnederland.nl.

De TTAPP kan gebruikt worden door NTTB-leden die actief aan een NTTB competitie meedoen. (dus niet voor mensen die alleen TLE spelen of recreanten of mensen die wel een bondsnummer hebben maar alleen in het verleden competitie hebben gespeeld)

Je kunt de app downloaden via Google Play of via de Apple App Store. TTV Flash is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het gebruik van de app!

Als je de app wilt gaan gebruiken heb je een toegangscode nodig. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met je bondsnummer en e-mailadres. Ik ga dan via www.ttapp.nl een uitnodiging sturen. In deze mail staat de toegangscode waarmee je kunt inloggen in de TTAPP.

Als je eenmaal toegang hebt tot de TTAPP kun je ook andere spelers een uitnodiging sturen. Dit kan met de TTAPP en via de website www.ttapp.nl : log in en klik op het menu icoontje (3 liggende streepjes) en kies voor 'Uitnodigen'. Zoek de speler op , geeft daarna zijn/haar bondsnummer op + het e-mailadres. Er wordt dan automatisch een e-mail verzonden naar deze speler/speelster met een toegangscode.

In de TTAPP kun je alle wedstrijdinformatie vinden door op het menu icoontje (3 liggende streepjes) te klikken en dan te kiezen voor 'live!'. Vul hierna bij onze vereniging 'flash' in (geen ttv flash).

• Je ziet hierna alle wedstrijden op de huidige datum.
  • Je kunt op het datum-icoontje klikken voor de huidige dag en daarna een andere datum kiezen. Je krijgt dan een overzicht van alle wedstrijden die op die dag gespeeld zijn met evt. uitslagen of wedstrijden die nog gespeeld moeten worden.
  • De TTAPP is bijgewerkt t/m het einde van dit najaarsseizoen.
  • Bij een gespeelde wedstrijd kun je op de wedstrijd klikken, je ziet daarna alle uitslagen per speler van die bewuste wedstrijd (ook game uitslagen).
  • Handig is ook dat je bij toekomstige wedstrijden je klasse ziet en het wedstrijdnummer.
  • Je kunt in de app ook de standen zien per poule: ga naar de 'home' page en klik het eventuele welkomstwoord weg door op het kruisje te klikken. Daarna verschijnt een scherm waarin je onze afdeling (Zuid-West) kunt kiezen, de betreffende competitie, senioren/jeugd en de poule. Je krijgt een overzicht te zien van alle wedstrijden, de stand en percentages per speler.
  • Je kunt in de app ook je eigen scores zien van de afgelopen jaren: ga naar de 'home' page en vul bij 'Zoek speler of vereniging' je naam in of 'flash'. Als je daarna op je naam klikt zie je alle competities waaraan je hebt meegedaan. Per competitie kun je alle uitslagen, standen en persoonlijke scores en je percentage zien.

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Kijk op www.ttapp.nl en stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met je bondsnummer om te de app te kunnen gaan gebruiken.

Huub Maessen
Secretaris TTV Flash{jcomments off}