logo ttappSinds mei 2015 is er een app beschikbaar voor tafeltennis spelend Nederland, de TTAPP. In TTAPP vindt je alle wedstrijdinformatie van alle NTTB seizoenscompetities, jeugd en senioren (uitslagen, programma's, spelers per team, standen, percentages per speler). Informatie hierover kun je vinden op www.ttapp.nl en www.tafeltennisnederland.nl.

De TTAPP kan gebruikt worden door NTTB-leden die actief aan een NTTB competitie meedoen. (dus niet voor mensen die alleen TLE spelen of recreanten of mensen die wel een bondsnummer hebben maar alleen in het verleden competitie hebben gespeeld)

Je kunt de app downloaden via Google Play of via de Apple App Store. TTV Flash is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het gebruik van de app!

Als je de app wilt gaan gebruiken heb je een toegangscode nodig. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met je bondsnummer en e-mailadres. Ik ga dan via www.ttapp.nl een uitnodiging sturen. In deze mail staat de toegangscode waarmee je kunt inloggen in de TTAPP.

Als je eenmaal toegang hebt tot de TTAPP kun je ook andere spelers een uitnodiging sturen. Dit kan met de TTAPP en via de website www.ttapp.nl : log in en klik op het menu icoontje (3 liggende streepjes) en kies voor 'Uitnodigen'. Zoek de speler op , geeft daarna zijn/haar bondsnummer op + het e-mailadres. Er wordt dan automatisch een e-mail verzonden naar deze speler/speelster met een toegangscode.

In de TTAPP kun je alle wedstrijdinformatie vinden door op het menu icoontje (3 liggende streepjes) te klikken en dan te kiezen voor 'live!'. Vul hierna bij onze vereniging 'flash' in (geen ttv flash).

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Kijk op www.ttapp.nl en stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met je bondsnummer om te de app te kunnen gaan gebruiken.

Huub Maessen
Secretaris TTV Flash{jcomments off}