Het bestuur nodigt spelers, ouders,familie, sponsors, adverteerders van TTV Flash uit voor onze traditionele nieuwjaarsreceptie op zaterdag 2 januari 2016. Iedereen is welkom in ons Flash clubgebouw aan de Bekerakker 11a op 2 januari tussen 15.00 uur tot 18.00 uur.
champagne2-1

Om 16:00 uur zullen de kampioensteams worden gehuldigd. Daarom een speciale uitnodiging aan alle KAMPIOENEN, we hebben 3 kampioensteams: 2 jeugdteams bij de NTTB en 1 team bij de TLE (winterkampioen).. Daarnaast heeft 1 speler de 100% gehaald!

Wij gaan jullie deze middag huldigen en wel om 16.00 uur. Dus we willen je bij deze vragen om er voor te zorgen dat je in ieder geval om 16.00 uur aanwezig bent. Neem gerust je vader, moeder, broer, zus, man, vrouw, vriend of vriendin, opa of oma mee: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!!!

Voor onze sponsors en adverteerders die de nieuwjaarsreceptie niet kunnen bijwonen:
Langs deze weg wil het bestuur en de PR commissie van Flash alle sponsors en adverteerders hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid bij Flash in het afgelopen jaar. U als sponsor/adverteerder heeft bijgedragen aan het goed kunnen draaien van onze club. Dat stellen wij zeer op prijs. We hopen dan ook in 2016 op uw belangstelling te mogen rekenen.

Voor iedereen alvast: Fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toegewenst ! Dat het weer een knallend jaar voor Flash mag worden.
Tot 2 januari 2016,

Bestuur TTV Flash{jcomments off}