Het bestuur nodigt spelers, ouders,familie, sponsors, adverteerders van TTV Flash uit voor onze traditionele nieuwjaarsreceptie op zaterdag  4 januari 2020. Iedereen is welkom in ons Flash clubgebouw aan de Bekerakker 11a op 5 januari tussen 16.00 uur en 19.00 uur.

Om 17:00 uur zullen de kampioensteams worden gehuldigd. Daarom een speciale uitnodiging aan alle KAMPIOENEN, we hebben 1 kampioensteams: Flash 1.
Wij gaan jullie deze middag huldigen en wel om 17.00 uur. Dus we willen je bij deze vragen om er voor te zorgen dat je in ieder geval om 17.00 uur aanwezig bent. Neem gerust je vader, moeder, broer, zus, man, vrouw, vriend of vriendin, opa of oma mee: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!!!

Voor onze sponsors die de nieuwjaarsreceptie niet kunnen bijwonen:
Langs deze weg wil het bestuur en de sponsorcommissie van Flash alle sponsors hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid bij Flash in het afgelopen jaar. U als sponsor heeft bijgedragen aan het goed kunnen draaien van onze club. Dat stellen wij zeer op prijs. We hopen dan ook in 2020 op uw belangstelling te mogen rekenen.

Voor iedereen alvast: Fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toegewenst ! Dat het weer een knallend jaar voor Flash mag worden.
Tot 4 januari 2020,

Bestuur TTV Flash{jcomments off}

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend