Zoals tijden de ALVis toegezegd gaat de beheerder zorgen dat de bergruimte boven de sanitaire ruimte opgeschoond gaat worden. Echter hierbij  is wel wel extra hulp nodig. De bedoeling is om al het overbodig materiaal af te voeren naar de stort en de bruikbare spullen op marktplaats te zetten (actie Roger Jansen) Dit gaan wij doen op zaterdag 11 juli.

Ook kom ik nog een aanhangwagen te kort om e.e.a. af te voeren (een auto met trekhaak is al geregeld). De werkzaamheden zullen maximaal 2 uur in beslag nemen. (hoe meer hulp hoe sneller klaar)

Vriendelijk verzoek om je aan te melden bij de beheerder: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   Graag dit voor eind juni doorgeven De sportvloer zal dan op deze dag of op de eerder geplande zondag 12 juli plaats vinden.

Alvast veel dank voor je medewerking.
Hein Panken,
Beheerder TTV Flash{jcomments off}