rood batje oranje bal blauwe tafel

In verband met het stilleggen van de TLE en NTTB competities, gaan we voor de senioren naast de maandag ook weer de donderdag en vrijdag openstellen voor vrijspelen. Op al deze dagen kunnen spelers per blok van een uur reserveren. We gebruiken daarvoor de bekende pingpongbaas app.

• De tijden zijn van 20.00-23.00 uur.
  • Toezichthouders zijn de in het bar rooster ingedeelde teams.
  • De toezichthouders mogen ook vrijspelen, wel dienen deze te reserveren via de app.
  • De zaal dient elke avond opgeruimd te worden.
  • Vrijspelen op 5 tafels.
  • Elke speler dient zich na reservering op de app, op de speelavond te registreren in de rode map.
  • Dinsdag en woensdag blijven ongewijzigd.

Bovenstaande gaan we doen tot eventuele aanvang van de competitie(s).Denk aan de maatregelen bij gebruik van de kantine, niet te vroeg de zaal in en gebruik de looproute!

De normale trainingsdagen blijven doorgaan en vrijdag tot 19.30 vrijspelen.

• Zaterdag 31 oktober is er vrijspelen voor de jeugd van 11.00-13.00 uur.
  • Zaterdag 7 november is er een toernooi voor de jeugd van Flash. Nadere info volgt.

Bekijk hier het weekoverzicht met trainingstijden en vrijspelen