we are open

Het moment is daar! We kunnen per 1 juli weer gaan sporten. Naast grote opluchting over dit goede nieuws voelen en nemen we als bestuur ook verantwoordelijkheid om de verruiming van de regels in ons gebouw op een zorgvuldige wijze toe te passen. Dat moet ook wel, want de NOC*NSF richtlijnen en de aanvullingen van de NTTB laten veel ruimte aan de verenigingen zelf om belangrijke keuzes te maken over zaalinrichting, al dan niet dubbelspel, kleedruimtes, douches e.d.

We hebben als bestuur intensief overlegd en we zijn gekomen tot een aantal protocollen en richtlijnen. Over looproutes, omkleden, hygi├źneregels, afspraken over bestellen en afrekenen aan de bar en over het reserveren van een tafelhelft via de app Pingpongbaas. Deze zijn allemaal toegevoegd in de bijlagen en we vragen jullie dan ook om deze goed te lezen!

Alvast een paar belangrijke besluiten die wij genomen hebben:

• We stellen 5 tafels beschikbaar in de zaal
  • Tafels kunnen via de app Pingpongbaas gereserveerd worden.
  • Aangezien wij de 1,5 meter echt serieus nemen, hebben wij besloten om binnen Flash vooralsnog geen dubbelspel toe te staan.
  • Ook hebben wij besloten vooralsnog het gebruik van de kleedruimtes en douches NIET toe te staan.
  • We hebben ook besloten de richtlijnen op maandagavond, wanneer de biljartclub zijn avond heeft en wij SMASH op bezoek hebben, aan te passen (o.a. de looproutes).
  • Voor de  jeugd zijn er in de loods naast ons gebouw 4 tafels geplaatst. Daar kunnen de bestaande trainingen gewoon doorgang vinden.

Let daarop! In de bijlagen staat veel meer belangrijke informatie die je echt moet lezen voor je de Flash accomodatie betreedt.
pdfCorona Protocol toegang accommodatie.pdf , pdfCorona Protocol vrijspelen.pdf en pdfNieuwsbrief TTV_Flash juni 2020.pdf

We vermoeden, en hopen ook, dat per 1 augustus de regels weer wat verder versoepeld kunnen worden. Natuurlijk zullen we jullie daarover t.z.t. weer berichten. Wij kiezen voor verantwoordelijkheid en zorgvuldigheid. Wij vragen ook jullie met klem om je te houden aan de regels en voorschriften die we naar jullie toe mailen en bijlagen uitdragen. Ook in het gebouw hangen de voorschriften zichtbaar op verschillende plaatsen. Neem er even de tijd voor ze te lezen. Als we er ons allen aan houden, blijven we een gezonde vereniging, met gezonde leden.

We beseffen ons terdege dat het vreemd en onwennig zal voelen om ons te onthouden van bepaalde gewoontes. Help elkaar daarmee, spreek elkaar aan, en wees vooral aardig voor elkaar! Iedere speelavond zal er een toezichthouder aanwezig zijn om ons te helpen verantwoord met deze nieuwe situatie om te gaan. Dit zijn onze eigen leden, het zijn geen agenten, wees ook respectvol naar hen!

Laten we vooral de opluchting over dit Corona stadium voelen! Heel veel (speel) plezier en succes met het leren omgaan met deze nieuwe regels. Samen maken we er een succes van!!

Namens het bestuur,
Maarten van Arkel