Over tafeltennisvereniging Flash overFlash_logo

Onze vereniging is opgericht op 9 september 1974 en heeft ruim 180 leden. Ongeveer een kwart daarvan is jeugdlid. In enkele jaren is Flash uitgegroeid van een respectabele buurtclub tot één van de grootste tafeltennisverenigingen van Zuid-Nederland.

TTV Flash heeft een eigen accommodatie waarbij de tafeltenniszaal aan circa 10 tafels plaats biedt. Een belangrijke centrale plaats in onze clubcultuur vormt onze gezellige kantine met bar. Hier speelt men ook dart en biljart. Begin sept.2008 heeft Flash haar sanitair en kleedruimtes volledig vernieuwd en douches gerealiseerd.

Clubbeleid

Het clubbeleid is erop gericht iedereen gelegenheid te geven de tafeltennissport te beoefenen waarbij breedtesport (recreatief en competitie) en prestatiesport (deelname aan hoge competitie klassen) hand in hand gaan en gezelligheid een centrale plaats inneemt.

De competitiespelers krijgen training door gediplomeerde trainers. Een groot deel van de leden speelt tafeltennis op recreatief niveau waarbij gezelligheid tijdens en na het vrij spelen voorop staat. Speciaal voor dames is er op de dinsdag- en donderdagochtend lichte gym en tafeltennistraining.

overFlash_foto_zaaloverFlash_foto_bar

TTV Flash is de enige tafeltennis-vereniging in Eindhoven die een gericht jeugdbeleid heeft waarbij jeugd gestimuleerd en begeleid wordt. Naast vrijspelen, trainen en competitie organiseert Flash ook toernooien en neemt deel aan toernooien. Ook aan andere leuke evenementen kan men binnen Flash deelnemen zoals feestavonden, fietstochten, voetbaltoernooi, schaatsen en meer.

Competitie en trainingen

Er is de mogelijkheid om NTTB en/of TLE competitie te spelen. De thuiswedstrijden van de TLE-competitie vinden op donderdagavond plaats. De NTTB senioren spelen op vrijdagavond hun thuiswedstrijden. Op zaterdagochtend zijn de thuiswedstrijden van de NTTB jeugd.

We hebben verschillende senioren- en jeugdtrainingsgroepen. Iedereen kan op zijn/haar niveau trainen. Als je niet wilt trainen, is er ook de mogelijkheid om 'recreatief' een balletje te slaan. Voor een overzicht van de trainingsuren, speelmogelijkheden en competitiespeeldagen wordt verwezen naar de jaarkalender elders op deze website.

Clubkleding

Onze clubkleding bestaat uit een zwart/rood shirt en een zwarte korte sportbroek. Elk Flashlid is verplicht in deze clubkleding competitie en toernooien te spelen. Voor het spelen in onze zaal is binnenschoeisel vereist (niet strepend, niet buiten gedragen, lichte zolen).

302319 kolima shirt blk red        andro-2012-01-13-1191 cmyk

Contributie

De contributie bedraagt voor senioren circa 38 euro per kwartaal. Voor de jeugd is dit circa 32 euro. Competitiespelende leden betalen per half jaar ook een bondsbijdrage. Voor senioren bedraagt deze bijdrage circa 21 euro; voor jeugdleden is dit circa 16 euro.

De contributie kan worden voldaan per kwartaal of half jaar via automatische afschrijving of met een acceptgiro.
Voor de actuele bedragen zie ook : Contributie

Lid worden

Je kunt lid worden van TTV Flash door een inschrijfformulier in te vullen. Deze formulieren zijn te vinden achter de bar. Ook kun je je aanmelden door een mailtje te sturen aan een van onze bestuursleden ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Op deze website is ook een contactformulier te vinden. Met dit contactformulier kun je je ook opgeven als lid van TTV Flash.

Je kunt je alleen schriftelijk aanmelden of je lidmaatschap afmelden.

Indien je geen tafeltennis meer wilt spelen maar wel graag aan de vereniging verbonden wilt blijven kun je ook slapend lid worden. Je betaald dan circa 6 euro per kwartaal contributie en blijft gewoon lid van TTV Flash!

Nieuwsbrief

TTV Flash heeft haar eigen digitale nieuwsbrief waar het wel en wee binnen de vereniging wordt beschreven. De nieuwsbrief komt 3 of 4 keer per jaar uit. In deze nieuwsbrief is ook plaats voor sponsoren/adverteerders. Alle leden ontvangen een exemplaar per e-mail. De nieuwsbrief (ook eerdere edities) zijn digitaal op deze website te bekijken.

Bestellen:  ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl
Bestellen: ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl

Er zijn geen evenementen bekend.

DeWert 1 Flash 1
Flash 2 Geenhoven 2