Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

sponsoractie 832 euro 

Vandaag de cheque in ontvangst mogen nemen bij de plus. Deze hebben we bij elkaar gespaard met de sponsoractie afgelopen weken.
sponsoractie uitreiking cheque

Logo Flash en Renata

Letop : In verband met de gewijzigde corona maatregelen is de ledenvergadering verplaatst naar zaterdag 5 december om 13:00 !

Op de Algemene Ledenvergadering van augustus 2021 hebben wij verteld dat tafeltennisvereniging Renata mogelijk bij ons gaat intrekken omdat zij hun huidige accommodatie moeten verlaten.

Inmiddels is er op grote lijnen overeenkomst tussen de twee besturen en omdat hier toch wel grote bedragen mee gemoeid zijn willen we jullie uitnodigen voor een Bijzondere Ledenvergadering. Die zal gehouden worden op maandag 29 november om 20.00  zaterdag 5 december, om 13:00 bij Flash.

In de komende weken zullen we over alle details verder overleggen. Op dinsdag 23 november zullen we jullie een overzicht sturen van de gemaakte afspraken. Mochten jullie in de tussentijd vragen hebben over deze samenwerking, stel ze dan gerust aan één van de bestuursleden.

We hopen jullie allemaal op zaterdag 5 december bij ons te zien!

Het bestuur van TTV Flash

Sponsor GISB

We zijn blij met onze nieuwe sponsor GISB Audiovisueel. Je kunt deze sponsor vanaf het nieuwe speelseizoen terugvinden op de achterzijde van je competitieshirt!

Wie staat er dan nu achterop het shirt en wat doen ze dan?
Eigenaar Roel van Gisbergen is in 2016 begonnen met het verwezenlijken van zijn wens, maar ook van menig andere ondernemer....het simpel maken van het gebruik van audiovisuele oplossingen.

GISB Audiovisueel is een bedrijf wat zich oa specialiseert in kantoor oplossingen en kleine evenementen. Het meest herkenbare is dan het inrichten met de juiste apparatuur voor jouw vergaderruimte zodat je goed en verstaanbaar kunt deelnemen in een videoconference call.
Zeker nu in de tijd van de huidige Corona pandemie en het thuiswerken is videobellen de nieuwe manier van (samen)werken geworden van jou en je collega's. 

Lees meer...

Zoals bekend gemaakt tijdens de ledenvergadering, zal Flash trachten de nieuwe competitie te starten in nieuwe shirts.
Aangezien de nieuwe shirts een andere maatvoering hebben, kun je deze passen op de volgende momenten:

  • Zaterdag 17-07-2021 van 10.00-15.00 uur
  • Zondag 18-07-2021 van 18.00-19.00 uur

In verband met de Covid-maatregelen dient het passen te gebeuren over een ondershirt, deze graag zelf meenemen Ben je verhinderd, meld je dan bij Mariette,

Lees meer...

Henk vd Tillaart Vrijwilliger 2021

Henk vd Tillaarts vrijwillger van het jaar.

Zomersluiting

Flash gaat met vakantiesluiting van 31 juli tot 22 Augustus 2021

Verder zijn er, in verband met de tijdelijke afwezigheid van Piet van den Tillaart, komende weken enkele afwijkende tijden:

Lees meer...

itforme nieuwe sponsor

Wellicht hebben jullie het inmiddels al gelezen in de nieuwsbrieven of gezien in de zaal, maar Flash heeft er sinds kort een mooie nieuwe sponsor bij.
Deze sponsor is 'IT for Me' en zoals de naam al doet vermoeden zijn zij gespecialiseerd in IT gerelateerde zaken. Je zult ze vast en zeker nog terug gaan zien op het bord in de zaal of als shirt sponsor op ons nieuwe wedstrijdshirt.

Lees meer...

ALV

Dit jaar zal de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 3 juli om 14:00 worden gehouden.
Aansluitend is er na 16:30 weer een barbeque voor het hele gezin.

Aanmelden voor de barbeque kan tot 19 juni via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De kosten voor de BBQ (inclusief twee drankjes) bedragen €15. 

Namens Bestuur TTV Flash

Dirk van Geffen
Bestuurslid Algemene Zaken

Joost
De laatste nieuwsbrief is nog niet lang geleden verstuurd, maar het is weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. De versoepelingen rond Covid maken het mogelijk om vanaf volgende week maandag 7 juni weer te starten met de seniorentraining. De jeugd is al begonnen met trainingen.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend