Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

houd afstand

N.a.v. de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid heeft de gemeente Eindhoven een aantal restricties opgelegd aan de sportverenigingen.

Voor alle Flash leden en bezoekers betekent dit in het kort het volgende:

 • De bar is gesloten, er zijn geen consumpties verkrijgbaar.
 • De kantine mag alleen gebruikt worden als tijdelijke ontvangst en omkleed ruimte.
 • Na het spelen van de wedstrijd, training of vrijspelen dien je direct naar huis te gaan, blijven kijken bij een ander team is dus even niet toegestaan.
 • Het is alleen toegestaan om non-alcoholische dranken mee te nemen voor eigen consumptie tijdens de wedstrijd of training
 • Toeschouwers zijn niet toegestaan.
 • Bij jeugdwedstrijden mogen, naast de spelers, alleen coaches van beide teams en begeleiders (chauffeurs) van de bezoekende club aanwezig zijn
 • De biljartclub mag op maandag gebruik maken van de kantine als biljartruimte onder dezelfde regels die voor tafeltennis en gym gelden

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich hier aan zal houden.
Leuk is het niet, dat vinden wij ook, maar dit is momenteel de enige wijze waarop we onze sport nog mogen blijven beoefenen en laten we daar vooral van genieten!

Bestuur TTV Flash

 

In de bijlage pdfBarrooster_Voorjaar_2022.pdf tref je het schema van de bardiensten van dit voorjaar aan. 
De bardienst is verplicht voor alle competitie-spelende senioren. Zet de datum gewoon in je agenda zoals je ook bij de wedstrijden doet. 
Kun je niet ruil dan de bardienst met een ander team

Opmerkingen:
Zaalverantw. is verantwoordelijk voor het opbouwen van de zaal, het team wat als laatste klaar is met spelen ruimt de zaal op.

De QR-codes worden gecontroleerd door de teamcaptains, zowel van het eigen team als van de tegenstander. Geen QR betekent geen toegang tot het gebouw!

De sleutel om 19:15 uur ophalen bij:
- Karel Vermeir Heeghtakker 9 tel 040-2419153 tevoren bellen om de sleutel op te halen.
- Indien Karel niet thuis is, Mariette bellen, Nebostraat 16, 06-46307989

Laat alles netjes achter zodat een ander niet jullie rotzooi moeten opruimen.

Normaal gesproken ziet de bardienst ziet erop toe dat de zaal wordt opgeruimd. Met de huidige corona-maatregelen sluit de bar echter om 22:00, waarbij bezoekers worden verzocht te vertrekken Afsluiten wordt voorlopig in overleg met de beheerder gedaan

 

FB IMG 1600079783424

Yesterday (Sunday September 13th 2020) we had the pleasure of organising a tabletennis clinic / workshop together with HighTechTalents Nederland and Care4Talents.

We were very happy to welcome an enthusiastic group of people with a widely varied skill level, but all shared a common interest in learning more about the sport, improving their technique and getting to know each other while having fun during the exercises.

Lees meer...

ALV en BBQ2020

In het geweld van alle informatie omtrent de heropening van Flash lijkt de Algemene Leden Vergadering van 22 Augustus enigszins ondergesneeuwd te zijn.

 Hierbij tref je dan ook in de bijlage de uitnodiging voor de ALV & aansluitende BBQ op Zaterdag 22 Augustus 2020.

 

Het hele gezin is welkom op de BBQ, de kosten hiervoor (incl. 2 drankjes) zijn: € 15 per persoon (€ 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar oud) 

 

Aanmelden kan t/m 8 Augustus via het e-mail adres  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Geef hierbij ook aan:

- naam lid

- aantal volwassenen

- aantal kinderen (en leeftijd)

 

Na je aanmelding graag het geld overmaken naar: 

TTV Flash

NL58 INGB 0004 4896 88

o.v.v.: Flash BBQ

 

Dirk van Geffen

Hein Panken overleden

We zijn verdrietig om het verlies van ons erelid Hein Panken, die zoveel voor onze club Flash heeft betekend. Wij wensen iedereen, maar natuurlijk vooral Berna en naaste familie veel sterkte in de komende tijd. Binnenkort zullen we nog wat uitgebreider stilstaan bij wat Hein allemaal voor ons heeft betekend.

Lees meer...

 we are open

Het moment is daar! We kunnen per 1 juli weer gaan sporten. Naast grote opluchting over dit goede nieuws voelen en nemen we als bestuur ook verantwoordelijkheid om de verruiming van de regels in ons gebouw op een zorgvuldige wijze toe te passen. Dat moet ook wel, want de NOC*NSF richtlijnen en de aanvullingen van de NTTB laten veel ruimte aan de verenigingen zelf om belangrijke keuzes te maken over zaalinrichting, al dan niet dubbelspel, kleedruimtes, douches e.d.
(for English text, please mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Lees meer...

Bestuurskamer

Ondanks dat er niet getafeltennist mag worden, blijven we bij Flash wel druk bezig.
De bestuurskamer is opgeruimd en zelfs voorzien van een laminaat vloertje dat we gratis over konden nemen.

Het ziet er naar uit dat we iedereen binnenkort weer kunnen verwelkomen op de club.

Lees meer...

Op 11 mei jl. is Joke van der Wijk-Schonewille, echtgenote van ons lid Piet van der Wijk, onverwacht overleden
We willen bij deze Piet, kinderen, familie, vrienden en kennissen van harte condoleren met haar overlijden en veel sterkte toewensen.

Namens bestuur en alle leden,
Bestuur TTV Flash

 

Onderhoud deur open

Ondanks dat Flash dicht is en NL Doet niet doorging, is er afgelopen weken hard gewerkt aan het interieur van onze zaal.

Een groepje enthousiaste vrijwilligers is een  hele dag druk in de weer geweest om onze kantine een opknapbeurt en een nieuwe "look" te geven. Om er voor te zorgen dat jullie straks niet steil achteroverslaan van verbazing tref je hieronder een korte samenvatting van de belangrijkste dingen die op deze dag gedaan zijn:

 • diverse opruim- en schoonmaak werkzaamheden
 • beplakken van deuren met aanduiding waar deze naar toe leiden (zie foto's)
 • laminaat tegen de muur in de zithoek (bij de dartboards en biljart keu's)
 • bekleden van wand achter het biljart

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend