Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

In de NTTB-nieuwsbrief van juni kondigde de NTTB al de nieuwe/aangepaste coachingregel aan die per 1 september is ingegaan. Om deze regel duidelijk uit te leggen hebben zij een filmpje gemaakt met de do's en don'ts. Wil je meer weten over de regel? Kijk dan op www.nttb.nl
{jcomments off}

 
Lijkt het je leuk om met je teamgenoten en / of de leden van TTV Flash aan de slag te gaan als vrijwilliger tijdens DLL Marathon Eindhoven?
Je doet er in ieder geval tegelijkertijd onze clubkas mee spekken.

DLL Marathon Eindhoven hebben een speciaal beloningssysteem opgezet voor verenigingen. Dus meld je massaal aan bij Maarten van den Bosch via e-mail adres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  . Je steunt er de club goed mee.Maarten zal de coördinatie vanuit onze vereniging uitvoeren. Aanmelden kan tot 10 september 2016.

Geef je naam, telefoonnummer en e-mailadres door. En vermeld naar welke 2 vrijwilligerstaken je voorkeur uitgaat. De organisatie garandeert niet dat je voorkeuren ook gehonoreerd worden, maar zij zullen proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Lees meer...

Vannaf 7 september is er ook op de woensdagavond de mogelijkheid om vanaf 20:00 tot 22:30 spelen. De bar is dan geopend van 19:00-23:00 uur.
Dit zal voorlopig zijn tot 31 december 2016.{jcomments off}

Vanaf deze week zijn weer alle trainingen gestart. Onderstaand de indeling voor dit najaar.  Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Maandag

 20:00 - 21:30 

 Louis den Hollander
 Willem Peeters
 Hein Rutjes
 Helmut Grams
 Maarten Leijten
 Mart Coolen
 Wim den Hollander 
 Marc Hendrikx
 Robin Maessen 
 Henri Tegenbosch 
 Roger Bergs 
 Paul Hendriks 
 Leon Theelen 
 Dirk Hendrix 
 Bram van Der Klooster
 Alexander Rosemann

Lees meer...Nu de zomervakantie voor de deur staat is worden de trainingen langzaam afgebouwd en zijn ook de openingstijden aangepast. 

  • In de week van 4 juli
    - Laatste week junioren maandagavond.
    - Maandag 4 juli : vrijspelen senioren vanaf 20.00 uur (bar open)
    - Dinsdag 5 juli : normale trainingsavond
    - Vijdag 8 juli : vrijspelen 18.30-20.30 uur (bar dicht)

Lees meer...

Jaarvergadering Kim2 Jaarvergadering huub1
Op maandag 21 maart jl. is de ALV gehouden van TTV Flash. Het was geen makkelijke avond, de financiële situatie van onze club is zorgwekkend, we moeten samen gaan proberen om 2016 toch met een positief resultaat af te sluiten. Daar hebben we alle leden van de club bij nodig!
Het verslag van de ALV wordt zeer binnenkort gemaild naar alle leden en zal ook te vinden zijn op deze website in het ledengedeelte (Mijn Flash, Documenten). Lees dit verslag zorgvuldig door!

Lees meer...

Jeugdcommissie
Het bestuur van Flash is erg blij jullie mede te kunnen delen dat we sinds kort weer een actieve jeugdcommissie hebben. Tijdens de nieuwjaarsreceptie vertelde voorzitter Maarten Schikhof al zeer verheugd te zijn over het enthousiasme waarmee de jeugdleden hun sport momenteel beleven bij Flash. Dit heeft nu een vervolg gekregen met de heroprichting van een nieuwe, frisse jeugdcommissie.

Lees meer...

Metehan 100%
Zaterdag 2 januari hebben we onze nieuwjaarsreceptie gehouden bij Flash. Het was gezellig druk en er werd door de jeugd volop getafeltennist. Voorzitter Maarten Schikhof blikte in zijn nieuwjaarsspeech terug op het afgelopen jaar en keek vooruit naar 2016. Maarten bedankte alle vrijwilligers en met name degenen die zich met de jeugdspelers bezighouden Het is geweldig om te zien hoe enthousiast deze spelers met onze sport bezig zijn!.

In 2016 gaan we (noodzakelijkerwijs) met nieuwe tafeltennisballen spelen, de denktank gaat ideeën uitwerken voor ledenwerving en kostenbesparingen, er zijn dit jaar 3 bestuursleden niet herkiesbaar tijdens de ALV: Maarten, Huub en Kim. Omdat Roger zal verhuizen naar de STC ontstaan er dus vacatures voor voorzitter, secretaris en lid Algemene zaken. Als je interesse hebt in een van deze 3 functies neem dan contact op met de huidige bestuursleden. Het is zeer belangrijk dat deze vacatures opgevuld worden.

Lees meer...

Op veler verzoek is het het overzicht van de wedstrijden die deze week gespeeld worden weer terug.
Bij het invullen van de afgelopen najaarscompetitie bleek dat de 3 bekende tabbladen aan de linkerkant van onze website alleen nog maar met Internet Explorer goed zichtbaar waren. In Chrome, Firefox, Opera en Safari werd alleen het eerste tabblad getoond. Helaas is de reden voor het gewijzigde gedrag in de verschillende browsers toen niet gevonden.

Dit seizoen is als oplossing gekozen om de 3 competities onder elkaar te tonen, dit werkt goed met browsers. Voordeel is dat je nu ook alle wedstrijden in een oogopslag kunt zien. 

Leon Dings
Websitebeheer TTV Flash{jcomments off}

Sport Europe

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend

 
Juli 2019 Augustus 2019 September 2019
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31