Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

logo-grote-clubactie

In de afgelopen weken zijn er op diverse manieren loten verkocht voor de Grote Clubactie. We hadden als doel 500 euro gesteld en nu blijkt na afloop van de actie dat we 310 loten hebben verkocht met een zeer mooie opbrengst voor de club van 744 euro.
Een super mooi resultaat en daarvoor dank aan alle lotenverkopers en natuurlijk ook aan alle lotenkopers.

Hiervoor heel veel dank.

Astrid Dijk en Mariette Jansen
Jeugdcommissie Flash{jcomments off}

logo-grote-clubactie

In de afgelopen weken zijn diverse mensen en zeker de jeugdleden actief geweest met de verkoop van loten.

Met de losse verkoop hebben we 100 loten verkocht en tot nu toe zijn er via de machtigingsboekjes en online ook nog eens 70 loten verkocht. Om ons doel van 500 euro te halen moeten we nog 39 loten verkopen.
Het zou natuurlijk geweldig zijn als we dat doel nog zouden halen.
Deze week is de laatste kans om nog loten te kopen via een machtiging of online via de site.

Lees meer...

rood batje oranje bal blauwe tafel

De trainingstijd voor de selectie-jeugd op woensdag is gewijzigd. Vanaf deze week is de training van 18:30 tot 20:30.
{jcomments off}

logo-grote-clubactie

Wie onlangs nog bij Flash is geweest zal de posters zeker al hebben zien hangen, TTV Flash doet dit jaar ook mee aan de Grote Clubactie.

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. De  verenigingen zijn namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseert deze stichting  jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Natuurlijk zijn er grote prijzen te winnen  met deze loterij.  Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn in de loterij van de Grote Clubactie veel mooie prijzen te winnen. Van elk verkocht lot van €3.-  gaat maar liefst 80% naar onze vereniging.

Met het kopen van een lot steun je niet alleen de vereniging maar maak je ook nog eens kans op een van de 25.000 prijzen.

Lees meer...

In de NTTB-nieuwsbrief van juni kondigde de NTTB al de nieuwe/aangepaste coachingregel aan die per 1 september is ingegaan. Om deze regel duidelijk uit te leggen hebben zij een filmpje gemaakt met de do's en don'ts. Wil je meer weten over de regel? Kijk dan op www.nttb.nl
{jcomments off}

 
Lijkt het je leuk om met je teamgenoten en / of de leden van TTV Flash aan de slag te gaan als vrijwilliger tijdens DLL Marathon Eindhoven?
Je doet er in ieder geval tegelijkertijd onze clubkas mee spekken.

DLL Marathon Eindhoven hebben een speciaal beloningssysteem opgezet voor verenigingen. Dus meld je massaal aan bij Maarten van den Bosch via e-mail adres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  . Je steunt er de club goed mee.Maarten zal de coördinatie vanuit onze vereniging uitvoeren. Aanmelden kan tot 10 september 2016.

Geef je naam, telefoonnummer en e-mailadres door. En vermeld naar welke 2 vrijwilligerstaken je voorkeur uitgaat. De organisatie garandeert niet dat je voorkeuren ook gehonoreerd worden, maar zij zullen proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Lees meer...

Vannaf 7 september is er ook op de woensdagavond de mogelijkheid om vanaf 20:00 tot 22:30 spelen. De bar is dan geopend van 19:00-23:00 uur.
Dit zal voorlopig zijn tot 31 december 2016.{jcomments off}

Vanaf deze week zijn weer alle trainingen gestart. Onderstaand de indeling voor dit najaar.  Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Maandag

 20:00 - 21:30 

 Louis den Hollander
 Willem Peeters
 Hein Rutjes
 Helmut Grams
 Maarten Leijten
 Mart Coolen
 Wim den Hollander 
 Marc Hendrikx
 Robin Maessen 
 Henri Tegenbosch 
 Roger Bergs 
 Paul Hendriks 
 Leon Theelen 
 Dirk Hendrix 
 Bram van Der Klooster
 Alexander Rosemann

Lees meer...Nu de zomervakantie voor de deur staat is worden de trainingen langzaam afgebouwd en zijn ook de openingstijden aangepast. 

  • In de week van 4 juli
    - Laatste week junioren maandagavond.
    - Maandag 4 juli : vrijspelen senioren vanaf 20.00 uur (bar open)
    - Dinsdag 5 juli : normale trainingsavond
    - Vijdag 8 juli : vrijspelen 18.30-20.30 uur (bar dicht)

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend