Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.Nu de zomervakantie voor de deur staat is worden de trainingen langzaam afgebouwd en zijn ook de openingstijden aangepast. 

  • In de week van 3 juli
    - Maandag 3 juli : vrijspelen iedereen vanaf 20:00 (bar open)
    - Dinsdag 4 juli : normale trainingsavond
    - Vijdag 7 juli : vrijspelen 18.30-20.30 uur (bar dicht)

Lees meer...

hartstichting

De Hartstichting heeft speciaal voor u een reanimatiecursus op een heel bijzondere plek geregeld: het Philips stadion in Eindhoven!
Meld u nu aan voor de gratis reanimatiecursus op zaterdag 1 juli. Leer op deze dag in 3,5 uur reanimeren en schrijf u ter plekke in als burgerhulpverlener.

Meer informatie en aanmelden kan HIER

Logo Oranjefonds
Volgende week is weer de collecte voor het Oranjefonds, Vorig jaar hebben we ruim 200 euro opgehaald.

De bedoeling is om met enkele jeugdleden vanaf dinsdagavond te gaan collecteren.in de wijk De Tempel. Ons verzoek is of er ook senioren zouden willen collecteren in deze week (dit mag ook overdag). Hoe meer mensen helpen met collecteren hoe hoger de opbrengst is voor Flash.

Collectanten kunnen zich aanmelden via de Jeugdcommissie Astrid (06-24248774) of Mariette (06-46307989). {jcomments off}

sporthogeschool

Onlangs was een klas van de Sport Hogeschool te gast bij TTV Flash. Studenten van deze opleiding schrijven in samen werking met Eindhoven Sport sportimpulsen voor sportaanbieders in de regio. Wellicht dat dit ook voor TTV Flash vernieuwende inzichten oplevert.{jcomments off}

Op 16 mei jl. is ons lid Yvonne van den Elsen-van Lee na een kort ziekbed overleden. Yvonne nam deel aan de gymgroep op donderdag o.l.v Harrie Theelen. Yvonne is 60 jaar geworden.

We willen bij deze Yvonne's familie, vrienden en kennissen van harte condoleren met haar overlijden en veel sterkte toewensen.

Namens bestuur en alle leden,
Secretaris TTV Flash{jcomments off}

In tegenstelling tot wat in de nota stond vermeld vindt de automatische incasso van de contributiebedragen over het tweede kwartaal medio mei plaats ipv eind april.

Met vriendelijke groet,
René Kramer.

Maarten Schikhof beterende hand

Vandaag op fietsje vanuit Eindhoven naar Son om een kort bezoekje te brengen aan Maarten Schikhof. Om 11:00 uur afgesproken voor een bakje koffie. Zoals wellicht bekend had Maarten vijf weken geleden na terugkomst van racefietsen last van beklemdheid, wat een hartinfarct bleek te zijn. Geheel onverwacht, dat was flink schrikken. 
Door het snelle handelen van de hulpverlening en een operatie werd de schade beperkt gehouden en voelde Maarten zich al een heel stuk beter

Lees meer...

Logo nttb zuidwest
Zoals velen van jullie wel zullen weten, loopt er al enige tijd een discussie binnen de NTTB omtrent aanpassingen van de landelijke competities. Om te weten wat jullie ervan vinden is er door onze afdeling (NTTB ZuidWest) een enquête opgesteld voor senioren, junioren maar ook voor niet-competitiespelers. 
Het verzoek aan jullie is om deze enquête voor 30 januari in te vullen. 

Lees meer...

Raymond Maessen overleden

Op 1e Kerstdag 25 december is Raymond Maessen overleden op 86 jarige leeftijd. Hij is drie jaar voorzitter van Flash geweest. Raymond was lid vanaf 14-1-1992, op 3 weken na dus 25 jaar!
Hij is voorzitter geweest van maart 2000 t/m maart 2003. Hij zat samen met o.a. Karel Vermeir, Hannie Verdijk en Maarten Schikhof in het bestuur.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend