Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

In goed overleg met spelers, trainers en recreanten van de maandagavondgroepen is besloten  om de seniorentraining (van 19.30 uur tot 21.15 uur) een kwartier in te korten. De training stopt vanaf maandag 7 oktober om 21.00 uur. Mocht je nog vragen hebben omtrent deze wijziging dan kun je ze stellen aan trainer Robert van Voorene.
Hierdoor start het vrijspelen op maandag om 21.00 uur op alle tafels.{jcomments off}

Het bestuur is verheugd jullie mede te kunnen delen dat we onlangs een nieuwe samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten met Sport Europe.Sport Europe is onze nieuwe leverancier voor tafeltennismaterialen. Het bedrijf is gevestigd aan de Avignonlaan 23, 5627 GA te Eindhoven. Directeur is onze hoofdtrainer Stefan Heijnis !

Lees meer...

Fietstocht2013

Gezellige dag gehad met 40 deelnemers waarvan er ook nog eens 37 meededen aan het lopend buffet bij de Chinees. Op een enkel regenbuitje na in ... waar kan het ook anders dan in Helmond, is het verder prima fietsweer geweest. 
Bekijk ook de foto's.

Hein Panken

Flash Glimt weer

De speelvloer en de tafeltennistafels zijn weer schoon. De keuken is gepoetst, de ramen zijn gezeemd, de vloer is gedweild, de tafels en stoelen afgenomen etc........

Lees meer...

Vrijwilligersavond2013

Op vrijdag 31 mei werd er in de kantine van Flash de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd. Tijdens deze jaarlijks terugkerende avond bedankt TTV Flash al haar vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen jaar.
Tijdens deze gezellige avond heeft Rene Kramer diverse foto's gemaakt. Zie de laatste nieuwsbrief voor een volledige verslag. 

Nu de zomervakantie voor de deur staat is worden de trainingen langzaam afgebouwd en zijn ook de openingstijden aangepast. Zie onderstaand voor de details, of bekijk de kalender.

Lees meer...

Nu de zomervakantie voor de deur staat is worden de trainingen langzaam afgebouwd en zijn ook de openingstijden aangepast. Zie onderstaand voor de details, of bekijk de kalender.

Lees meer...

Zaterdagavond 25 mei: Live op Groot Scherm
logo championsLeague

Finale Champions League 2013

logo bayern munchen  FC BAYERN MÜNCHEN – BORUSSIA DORTMUND  logo Borussia Dortmund

Als voetballiefhebber wil je deze unieke finale natuurlijk niet missen. Kom gezellig samen met je clubgenoten bij Flash kijken naar de finale CL.

Lees meer...

Naast de berichten op www.ttvflash.nl kun je ook op Facebook al heel lang het nieuws van TTV Flash volgen. Per 1 mei wordt onze Facebook-Groep omgezet naar een nieuwe Facebook-Pagina. Het voordeel van een Pagina is dat je alle Flash-berichten op je eigen Nieuwsoverzicht ziet staan, en je dus niet steeds een uitstapje moet maken naar de Groep. Tevens lijkt een Pagina iets minder gesloten zodat ook niet-leden en geinteresseerden ons makkelijker weten te vinden. 

Lees meer...

Sport Europe

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend

 
Juli 2019 Augustus 2019 September 2019
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31