Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

Zoals tijden de ALVis toegezegd gaat de beheerder zorgen dat de bergruimte boven de sanitaire ruimte opgeschoond gaat worden. Echter hierbij  is wel wel extra hulp nodig. De bedoeling is om al het overbodig materiaal af te voeren naar de stort en de bruikbare spullen op marktplaats te zetten (actie Roger Jansen) Dit gaan wij doen op zaterdag 11 juli.

Lees meer...

Het bestuur is erg blij dat we jullie kunnen melden dat we sinds kort een nieuw vertrouwenspersoon benoemd hebben: Danielle Zonnevijlle. Danielle neemt deze functie over van Marijn Janssen. Marijn bij deze bedankt voor je inzet! Je kunt contact opnemen met de vertrouwenspersoon als er ongewenste intimiteiten hebben plaatsgevonden of conflicten die je onderling niet kunt oplossen.
We hopen dat transparantie en een open cultuur binnen TTV Flash nog altijd gemeen goed zijn en op een goede manier geborgd zijn binnen de vereniging.

Een tweede wijziging is de functie van Externe jeugdtoernooien: David Saunders heeft deze taak overgenomen van Kim. David veel succes ermee en Kim uiteraard bedankt voor alles!

Lees meer...

A.s. maandag 27 april is het Koningsdag en op die dag is Flash gesloten. Er zijn dan geen trainingen en geen vrijspelen.
Ook op dinsdag 5 mei is Flash gesloten i.v.m. bevrijdingsdag. Ook op deze dag zijn er geen trainingen en is er geen vrijspelen{jcomments off}

Het bestuur nodigt alle Flash leden uit voor de jaarvergadering van het verenigingsjaar 2014.
De ALV wordt gehouden op maandag 30 maart 2015 om 20.30 uur in onze kantine.Vragen of verzoeken om bepaalde onderwerpen te bespreken graag schriftelijk uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de ALV indienen bij de secretaris.

Lees meer...

Deze week is het carnavalsvakantie, Hierdoor is er een aangepast rooster:

  • Bijna alle jeugd/senioren/inlooptrainingen vervallen hierdoor deze week. Alleen de jeugdtraining van woensdagmiddag (junioren 18.00 - 20.00 uur) gaat wel door.
  • Op maandag- en dinsdagavond is er vrij spelen vanaf 20.00 uur voor alle leden.
  • De training van de damesgroepen op dinsdag en donderdag gaat wel gewoon door.
  • Dit jaar is er geen Katertoernooi.

Huub Maessen
Secretaris TTV Flash{jcomments off}

Renee Meussen

Vorige week maandag bereikte mij het droevige bericht dat ons (ex)lid Renée Meussen is overleden na een lange strijd van 3 jaar tegen een slopende ziekte. Renée was pas 19 jaar oud. Ze heeft heel hard gevochten om de ziekte te overleven, het mocht helaas niet baten. Renée was sinds mei 2011 lid van onze vereniging. Ze maakte een paar seizoenen deel uit van enkele seniorenteams en speelde in het najaarsseizoen 2011 samen met Paula, Elselieke en Jorien in de 3e divisie landelijk dames. We zullen haar heel erg missen.

Lees meer...

Het bestuur nodigt spelers, ouders,familie, sponsors, adverteerders van TTV Flash uit voor onze traditionele nieuwjaarsreceptie op donderdag 1 januari 2015. Iedereen is welkom in ons Flash clubgebouw aan de Bekerakker 11a op 1 januari tussen 15.00 uur tot 18.00 uur.
champagne2-1

Lees meer...

Het bestuur nodigt spelers, ouders,familie, sponsors, adverteerders van TTV Flash uit voor onze traditionele nieuwjaarsreceptie op zaterdag 2 januari 2016. Iedereen is welkom in ons Flash clubgebouw aan de Bekerakker 11a op 2 januari tussen 15.00 uur tot 18.00 uur.
champagne2-1

Lees meer...

Onderhoud sportvloer 1

Met medewerking van: Brigit, Lea, Berna, Erik, Helmut, Henri, Jack, Maarten en Hein is de sportvloer op zondag 14-12-2014 stevig onder handen genomen en is weer schoon.
In de pauze hebben de noeste werkers even bij kunnen tanken met een kop huisgemaakte snert en een vers broodje. Bekijk ook de foto's.

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend