Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

zondag, 03 april 2016 09:00

Jaarvergadering Kim2 Jaarvergadering huub1
Op maandag 21 maart jl. is de ALV gehouden van TTV Flash. Het was geen makkelijke avond, de financiële situatie van onze club is zorgwekkend, we moeten samen gaan proberen om 2016 toch met een positief resultaat af te sluiten. Daar hebben we alle leden van de club bij nodig!
Het verslag van de ALV wordt zeer binnenkort gemaild naar alle leden en zal ook te vinden zijn op deze website in het ledengedeelte (Mijn Flash, Documenten). Lees dit verslag zorgvuldig door!

zaterdag, 13 februari 2016 09:56
Jeugdcommissie
Het bestuur van Flash is erg blij jullie mede te kunnen delen dat we sinds kort weer een actieve jeugdcommissie hebben. Tijdens de nieuwjaarsreceptie vertelde voorzitter Maarten Schikhof al zeer verheugd te zijn over het enthousiasme waarmee de jeugdleden hun sport momenteel beleven bij Flash. Dit heeft nu een vervolg gekregen met de heroprichting van een nieuwe, frisse jeugdcommissie.

woensdag, 06 januari 2016 21:55

Metehan 100%
Zaterdag 2 januari hebben we onze nieuwjaarsreceptie gehouden bij Flash. Het was gezellig druk en er werd door de jeugd volop getafeltennist. Voorzitter Maarten Schikhof blikte in zijn nieuwjaarsspeech terug op het afgelopen jaar en keek vooruit naar 2016. Maarten bedankte alle vrijwilligers en met name degenen die zich met de jeugdspelers bezighouden Het is geweldig om te zien hoe enthousiast deze spelers met onze sport bezig zijn!.

In 2016 gaan we (noodzakelijkerwijs) met nieuwe tafeltennisballen spelen, de denktank gaat ideeën uitwerken voor ledenwerving en kostenbesparingen, er zijn dit jaar 3 bestuursleden niet herkiesbaar tijdens de ALV: Maarten, Huub en Kim. Omdat Roger zal verhuizen naar de STC ontstaan er dus vacatures voor voorzitter, secretaris en lid Algemene zaken. Als je interesse hebt in een van deze 3 functies neem dan contact op met de huidige bestuursleden. Het is zeer belangrijk dat deze vacatures opgevuld worden.

vrijdag, 01 januari 2016 14:11

Op veler verzoek is het het overzicht van de wedstrijden die deze week gespeeld worden weer terug.
Bij het invullen van de afgelopen najaarscompetitie bleek dat de 3 bekende tabbladen aan de linkerkant van onze website alleen nog maar met Internet Explorer goed zichtbaar waren. In Chrome, Firefox, Opera en Safari werd alleen het eerste tabblad getoond. Helaas is de reden voor het gewijzigde gedrag in de verschillende browsers toen niet gevonden.

Dit seizoen is als oplossing gekozen om de 3 competities onder elkaar te tonen, dit werkt goed met browsers. Voordeel is dat je nu ook alle wedstrijden in een oogopslag kunt zien.

Leon Dings
Websitebeheer TTV Flash{jcomments off}

zaterdag, 19 december 2015 00:00

In de kerstvakantie (19 december t/m 3 januari) vervallen de meeste trainingen bij Flash. Het vrijspelen gaat alleen op de maandagen en dinsdagen door.
Een overzicht van vervallen trainingen, vrijspelen en openingstijden bij Flash de komende feestdagen:

dinsdag, 10 november 2015 21:39

Beste leden van TTV Flash,

Het is een goede gewoonte van TTV Flash om jaarlijks haar vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dit jaar vindt de vrijwilligersavond plaats op zaterdag 28 november a.s.

Alle vrijwilligers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om (evt. met partner) deel te nemen aan deze avond. Deze uitnodiging sturen wij naar iedereen die in het seizoen 2014/2015 gedurende enige tijd als lid van een (sub)commissie of als vrijwilliger actief is geweest voor TTV Flash.

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar iets gezelligs georganiseerd.

Vanaf 19.30u staat de koffie klaar en om 20.00u beginnen we met een ludiek tafeltennistoernooi.

Waarschijnlijk wordt dit een dubbeltoernooi (lid + partner) en misschien met een handicap. Het gaat niet om het winnen maar om de gezelligheid! Het bestuur zorgt voor een hapje en een drankje. Wij willen de avond om ongeveer 23.00u afsluiten.

Hopelijk tot ziens op de 28e november!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Huub Maessen, secretaris TTV Flash

p.s: Hoewel zorgvuldigheid is betracht bij het versturen van de uitnodigingen kan het

zijn dat we iemand per ongeluk zijn vergeten. Laat het even weten aan de secretaris (secretaris​@​ttvflash.nl).

zaterdag, 17 oktober 2015 00:00

logo ttappSinds mei 2015 is er een app beschikbaar voor tafeltennis spelend Nederland, de TTAPP. In TTAPP vindt je alle wedstrijdinformatie van alle NTTB seizoenscompetities, jeugd en senioren (uitslagen, programma's, spelers per team, standen, percentages per speler). Informatie hierover kun je vinden op www.ttapp.nl en www.tafeltennisnederland.nl.

zaterdag, 05 september 2015 09:21

Vanaf a.s. maandag gaan we bij Flash nieuwe consumptiekaarten gebruiken.
Er zijn enkele belangrijke verschillen t.o.v. de oude kaarten:

• de nieuwe kaarten kosten € 10,00 i.p.v. € 5,00
  • elk streepje is op de nieuwe kaart € 0,20 waard i.p.v. € 0,10
  • de kleur is roze, de oude kaart is geel

De prijzen bij de bar zijn hierop al sinds begin juli aangepast: alle prijzen zijn een veelvoud van € 0,20.

woensdag, 26 augustus 2015 19:07

Vanaf deze week zijn weer alle trainingen gestart. Onderstaand de indeling voor dit najaar.  Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met techn-zaken​@​ttvflash.nl

Patrick Choi  Louis den Hollander
 Daan Jacobs   Robin Peeters