Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

christmas celebrationsEen overzicht van vervallen trainingen, vrijspelen en openingstijden bij Flash de komende feestdagen:

Lees meer...

Onlangs heeft Robert Delpeut nieuwe foto's van het bestuur gemaakt en is de pagina met bestuurs gegevens bijgewekt.

 

Bestuur2014

P1040461

Afgelopen zondag 13 juli hebben weer een aantal actieve leden zich ontfermt over de accommodatie. Met name de zaal en keuken zijn onder handen genomen om deze weer schoon te maken voor het komende seizoen en feestelijke festiviteiten die dit jaar nog plaatsvinden. Voor de inwendige mens werd natuurlijk ook gezorgd.
Met dank aan Brigitte Steur, Lea Magielse, Berna Panken, Erik Sedee,  Jack Schalkwijk,  Harrie Theelen,  Helmut Grams en Beheerder Hein.

Zie bijgaande foto's voor een indruk van de werkzaamheden
Hein Panken
Beheerder TTV Flash

Lees meer...

De automatische incasso van de contributie over het tweede kwartaal van 2014 zal plaatsvinden op of vlak na 10 juli a.s

René Kramer
Penningmeester TTV Flash{jcomments off}

Nu de zomervakantie voor de deur staat is worden de trainingen langzaam afgebouwd en zijn ook de openingstijden aangepast. Zie onderstaand voor de details,  pdfVakantiesluiting of bekijk de kalender.

Overige belangrijke data zijn:

  • 13 juli reiniging van de sportvloer en rest van de accommodatie
  • 10 augustus fietstocht voor alle leden
  • 24 augustus reünietoernooi /  reünie
  • 29 augustus Flash Supercup
  • 6 september receptie en feestavond 40 jaar Flash
  • 9 september 40e verjaardag Flash

Lees meer...

Tijdens de ALV van 2014 hebben we afscheid genomen van 2 bestuursleden.

Mart Coolen trad na 3 jaar af als Penningmeester, hij wordt opgevolgd door René Kramer die deze functie enkele maanden geleden al had overgenomen toen Mart vertrok naar Nieuw Zeeland voor zijn studie. Mart is een uitstekende penningmeester geweest, hij had de zware last om de functie over te nemen van Karel die dit 12 jaar gedaan heeft. Mart heeft het zeer goed gedaan, we zijn hem erg dankbaar voor al zijn inspanningen!
Afscheid Mart en Maarten

Lees meer...

Na de geslaagde vlooienmarkten uit het verleden wordt er op zondag 18 mei weer een vlooienmarkt georganiseerd! Op deze pagina vindt u informatie en kunt u zich opgeven voor het huren van een kraam. Natuurlijk zoeken wij ook weer de nodige vrijwilligers die ons willen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en zorgen wij dat ze niets te kort komen op zondag.
Activiteiten poster Vlooienmarkt

  

Entree is €2,- en we zijn open van 10:00 tot 16:00.  
Mocht u spullen willen doneren, dat kan op zaterdag 17 Mei van 18:00 tot 19:.00.{jcomments off}

Het bestuur nodigt alle Flash leden uit voor de jaarvergadering van het verenigingsjaar 2013. De ALV wordt gehouden op maandag 31 maart 2014 om 20.30 uur in onze kantine.
Vragen of verzoeken om bepaalde onderwerpen te bespreken graag schriftelijk uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de ALV indienen bij de secretaris.

Lees meer...

De meesten van jullie betalen de contributie, competitiebijdragen e.a. per automatische incasso. In de nota van februari stond vermeld dat deze bedragen rond 28 februari zouden worden afgeschreven. Zoals jullie hebben kunnen zien is dit echter nog niet gebeurd.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend