Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

In de kerstvakantie (21 december t/m 5 januari) vervallen alle trainingen bij Flash. Het vrijspelen gaat alleen op de maandagen door.
Een overzicht van vervallen trainingen, vrijspelen en openingstijden bij Flash de komende feestdagen:

Lees meer...

Bij deze de uitnodiging voor de Bijzondere Leden Vergadering van Flash op 9 december a.s. om 20.00 uur.
Tijdens deze vergadering komt het volgende onderwerp aan bod:

  •  Het Bestuur heeft het voornemen om de contributie vanaf 1 januari 2014 substantieel en structureel te verhogen

Lees meer...

Het huidige competitieshirt gaat inmiddels al bijna drie jaar mee en heeft daarmee zijn beste tijd gehad. Voorts staat het lustrumjaar 2014 op de stoep waarin Flash haar 40e verjaardag viert. Reden genoeg om een nieuw competitieshirt aan te schaffen waarmee we ook dit jubileum gaan uitdragen. De keuze is inmiddels gemaakt, het nieuwe shirt wordt de Andro Kolima. andro Kolima zwart

 

Wij gaan dit T-shirt aanschaffen via SportEurope, onze nieuwe materiaalsponsor voor de komende drie jaren.

Lees meer...

Komend weekend wordt weer De Lage Landen Marathon in Eindhoven georganiseerd. En ook dit jaar zal weer een aantal bekenden van TTV Flash meerennen. Van  Paula Paulus, Olaf Peeters, Robert Delpeut, Roel van de Linden , Albert vd. Schans  en Arthur Peeters weten we dat ze deelnemen aan de halve marathon, die om 13:30 start. En misschien verschijnen er meer leden aan de start. Als je hen ziet, moedig ze vooral aan.
(foto's kunnen altijd naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  gemailed worden) {jcomments off}

In goed overleg met spelers, trainers en recreanten van de maandagavondgroepen is besloten  om de seniorentraining (van 19.30 uur tot 21.15 uur) een kwartier in te korten. De training stopt vanaf maandag 7 oktober om 21.00 uur. Mocht je nog vragen hebben omtrent deze wijziging dan kun je ze stellen aan trainer Robert van Voorene.
Hierdoor start het vrijspelen op maandag om 21.00 uur op alle tafels.{jcomments off}

Het bestuur is verheugd jullie mede te kunnen delen dat we onlangs een nieuwe samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten met Sport Europe.Sport Europe is onze nieuwe leverancier voor tafeltennismaterialen. Het bedrijf is gevestigd aan de Avignonlaan 23, 5627 GA te Eindhoven. Directeur is onze hoofdtrainer Stefan Heijnis !

Lees meer...

Fietstocht2013

Gezellige dag gehad met 40 deelnemers waarvan er ook nog eens 37 meededen aan het lopend buffet bij de Chinees. Op een enkel regenbuitje na in ... waar kan het ook anders dan in Helmond, is het verder prima fietsweer geweest. 
Bekijk ook de foto's.

Hein Panken

Flash Glimt weer

De speelvloer en de tafeltennistafels zijn weer schoon. De keuken is gepoetst, de ramen zijn gezeemd, de vloer is gedweild, de tafels en stoelen afgenomen etc........

Lees meer...

Vrijwilligersavond2013

Op vrijdag 31 mei werd er in de kantine van Flash de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd. Tijdens deze jaarlijks terugkerende avond bedankt TTV Flash al haar vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen jaar.
Tijdens deze gezellige avond heeft Rene Kramer diverse foto's gemaakt. Zie de laatste nieuwsbrief voor een volledige verslag. 

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend