Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

Het is een goede gewoonte van TTV Flash om jaarlijks haar vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De vorige avond op 16 april 2011 was een groot succes.  Net als vorig jaar (en de komende jaren) staat de vrijwilligersavond standaard op de jaarkalenderen wel op de 3e zaterdag in april. Waarschijnlijk hebben jullie dit al gezien op onze website of in de Flashbek.

Tablestars bij_Flash

Gisteren, 14 maart, is het Tablestarstraject afgesloten met een tafeltennistraining, speciaal voor de 'tablestars' van de basisscholen Cornelis Jetses, Louis Buelens en De Tweelingen (de eerste les was 7 maart). Naast het volgen van de training, was er ook nog een shirt, gesigneerd door Linda Creemers, te winnen.

Het bestuur nodigt alle Flash leden uit voor de jaarvergadering van het verenigingsjaar 2011. De ALV wordt gehouden op maandag 26 maart 2012 om 20.30 uur in onze kantine.

Vragen of verzoeken om bepaalde onderwerpen te bespreken graag schriftelijk uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de ALV indienen bij de secretaris ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). De agenda voor de ALV vind je in de bijgevoegde bijlage. We hopen op een grote opkomst ! Dus hopelijk tot 26 maart a.s.

Op vrijdag 2 maart heeft TTV Flash samen met Sportformule (gemeente Eindhoven) en de NTTB het Tablestarsevenement georganiseerd.

Het was een leuke en geslaagde dag. Zo'n 240 kinderen hebben 18 verschillende tafeltennisspelletjes gedaan en o.a. een korte demonstratie (en handtekening) gekregen van Linda Creemers (viervoudig EK kampioen landenteams). Op 7 en 14 maart kunnen de kinderen nog meedoen met een training bij Flash en kans maken op een tafeltennisshirt gesigneerd door Linda Creemers.

Als proef is de Shoutbox de komende weken vervangen door recente Twitter-berichten over TTV Flash.
Elk recent Twitter-bericht met TTVFlash in de tekst wordt in de rechterkolom getoond.

(op 2 maart foto's van Jan Mansvelders toegevoegd)

Visman Ties

Een nieuwe traditie is geboren! Voorafgaand aan de carnavalsavond bij Flash kon de jeugd verkleed komen tafeltennissen. Er waren o.a. een kleine cowboy met snor, een kabouter met mooie rode puntmuts en een tafeltennissende vis!

tablestars logo

TTV Flash organiseert de komende weken samen met Sportformule (gemeente Eindhoven) en de NTTB Tablestars-gymlessen voor ruim 200 kinderen van de groepen 3 t/m 6 op de basisscholen De Tweelingen, Louis Buelens en Cornelis Jetses.

De NTTB verzendt twee-wekelijks een nieuwsbrief voor iedereen die op de hoogte wil blijven over het reilen en zeilen van de tafeltennisbond.
In de laatste nieuwsbrief werd onze samenwerking met Sportformule Eindhoven belicht

Je hebt van die evenementen waarvan je weet dat er een grote opkomst zal zijn. De nieuwjaarsreceptie is daar één van. Nog aardig vol zittend van de oliebollen en champagne van oudejaarsavond, sommige mensen 100 euro rijker door de oudejaarsloterij, komt een groot gezelschap flash leden bij elkaar om nogmaals te proosten op het jaar dat gaat komen. Voor een aantal kan het jaar niet beter beginnen aangezien er ook prijzen op te halen zijn tijdens deze receptie.

NajaarKampioenenAllen

Standaard worden de najaarskampioenen gehuldigd voor de geweldige kampioenschappen die behaald zijn. Ook dit jaar dus weer. De kampioenen kregen allemaal een prachtig blauw kampioensshirt en waren hier, zoals de foto's laten zien, ontzettend blij mee. Jeugd 1, jeugd 8, flash 5, flash 10 en flash 11, nogmaals hartelijk gefeliciteerd! Laten we hopen dat ook de voorjaarscompetitie zo succesvol zal zijn!

Smash'76 1 Flash 1
Veldhoven 1 Flash 2