Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

Waarschijnlijk was het je al opgevallen dat het blok  'Twitter berichten' op de website de laatste weken behoorlijk leeg bleef. Hoewel de oorspronkelijke module van twitter logo_header zelf afkomstig is, weigerde deze elk nieuw bericht van TTVFlash te tonen. Sinds gisteren heb ik een andere module geplaats, en alles werkt weer als vanouds.

Lees meer...

Onlangs heeft Appie Scheurleer aangegeven dat hij wil stoppen als TLE wedstrijdsecretaris. Uiteraard hebben wij dit besluit gerespecteerd en zijn op zoek gegaan naar een enthousiaste opvolger/opvolgster voor Appie. Die hebben we gelukkig heel snel gevonden in de persoon van Daniëlle Zonnevijlle.

Lees meer...

Het is een goede gewoonte van TTV Flash om jaarlijks haar vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De vorige avond op 16 april 2011 was een groot succes.  Net als vorig jaar (en de komende jaren) staat de vrijwilligersavond standaard op de jaarkalenderen wel op de 3e zaterdag in april. Waarschijnlijk hebben jullie dit al gezien op onze website of in de Flashbek.

Lees meer...

Tablestars bij_Flash

Gisteren, 14 maart, is het Tablestarstraject afgesloten met een tafeltennistraining, speciaal voor de 'tablestars' van de basisscholen Cornelis Jetses, Louis Buelens en De Tweelingen (de eerste les was 7 maart). Naast het volgen van de training, was er ook nog een shirt, gesigneerd door Linda Creemers, te winnen.

Lees meer...

Het bestuur nodigt alle Flash leden uit voor de jaarvergadering van het verenigingsjaar 2011. De ALV wordt gehouden op maandag 26 maart 2012 om 20.30 uur in onze kantine.

Vragen of verzoeken om bepaalde onderwerpen te bespreken graag schriftelijk uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de ALV indienen bij de secretaris ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). De agenda voor de ALV vind je in de bijgevoegde bijlage. We hopen op een grote opkomst ! Dus hopelijk tot 26 maart a.s.

Lees meer...

Op vrijdag 2 maart heeft TTV Flash samen met Sportformule (gemeente Eindhoven) en de NTTB het Tablestarsevenement georganiseerd.

Het was een leuke en geslaagde dag. Zo'n 240 kinderen hebben 18 verschillende tafeltennisspelletjes gedaan en o.a. een korte demonstratie (en handtekening) gekregen van Linda Creemers (viervoudig EK kampioen landenteams). Op 7 en 14 maart kunnen de kinderen nog meedoen met een training bij Flash en kans maken op een tafeltennisshirt gesigneerd door Linda Creemers.

Lees meer...

Als proef is de Shoutbox de komende weken vervangen door recente Twitter-berichten over TTV Flash.
Elk recent Twitter-bericht met TTVFlash in de tekst wordt in de rechterkolom getoond.

Lees meer...

(op 2 maart foto's van Jan Mansvelders toegevoegd)

Visman Ties 

 

Een nieuwe traditie is geboren! Voorafgaand aan de carnavalsavond bij Flash kon de jeugd verkleed komen tafeltennissen. Er waren o.a. een kleine cowboy met snor, een kabouter met mooie rode puntmuts en een tafeltennissende vis!

Lees meer...

tablestars logo

TTV Flash organiseert de komende weken samen met Sportformule (gemeente Eindhoven) en de NTTB Tablestars-gymlessen voor ruim 200 kinderen van de groepen 3 t/m 6 op de basisscholen De Tweelingen, Louis Buelens en Cornelis Jetses.

Lees meer...

Sport Europe

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend

 
Juli 2019 Augustus 2019 September 2019
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31