Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

TTVFlash 38jaar

Zondag 9 september 2012 was het precies 38 jaar geleden dat TTV Flash is opgericht.

Lees meer...

Op donderdag 9 augustus hebben verschillende Flashers deelgenomen aan de jaarlijkse fietstocht. Bekijk HIER de foto's.
Fietstocht2012

En ook het fotoalbum van Hasselt is bijgewerkt met nieuwe foto's.

GroepsfotoHasselt2012

{jcomments on}

Hopelijk hebben jullie een goede vakantieperiode gehad en heeft iedereen weer zin om te beginnen met tafeltennissen, gym,  darten,
biljarten en/of gezellig een drankje aan onze nieuwe tap te drinken. De 'officiële' nieuwsbrief verschijnt pas over een aantal weken, daarom bij deze kort een aantal belangrijke zaken voor de komende weken. Lees ze even goed door.

Lees meer...

.... oftewel schoon, netjes en opgeruimd (wisten jullie trouwens dat Spic en span een naam van een Engels schoonmaakmiddel is: 'spic and span' ;o))

Op zondag 8 juli is er weer opgeruimd, gesjouwd en gepoetst bij Flash. De vloer van de speelzaal heeft weer een goede poetsbeurt gekregen. Ook de tafeltennistafels zijn schoongemaakt. Dus we kunnen er weer tegenaan aan het begin van het komende tafeltennisseizoen. De keuken is ook grotendeels grondig gepoetst (tegels, kastjes, wasemkap e.d.).

Lees meer...

Waarschijnlijk was het je al opgevallen dat het blok  'Twitter berichten' op de website de laatste weken behoorlijk leeg bleef. Hoewel de oorspronkelijke module van twitter logo_header zelf afkomstig is, weigerde deze elk nieuw bericht van TTVFlash te tonen. Sinds gisteren heb ik een andere module geplaats, en alles werkt weer als vanouds.

Lees meer...

Onlangs heeft Appie Scheurleer aangegeven dat hij wil stoppen als TLE wedstrijdsecretaris. Uiteraard hebben wij dit besluit gerespecteerd en zijn op zoek gegaan naar een enthousiaste opvolger/opvolgster voor Appie. Die hebben we gelukkig heel snel gevonden in de persoon van Daniëlle Zonnevijlle.

Lees meer...

Het is een goede gewoonte van TTV Flash om jaarlijks haar vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De vorige avond op 16 april 2011 was een groot succes.  Net als vorig jaar (en de komende jaren) staat de vrijwilligersavond standaard op de jaarkalenderen wel op de 3e zaterdag in april. Waarschijnlijk hebben jullie dit al gezien op onze website of in de Flashbek.

Lees meer...

Tablestars bij_Flash

Gisteren, 14 maart, is het Tablestarstraject afgesloten met een tafeltennistraining, speciaal voor de 'tablestars' van de basisscholen Cornelis Jetses, Louis Buelens en De Tweelingen (de eerste les was 7 maart). Naast het volgen van de training, was er ook nog een shirt, gesigneerd door Linda Creemers, te winnen.

Lees meer...

Het bestuur nodigt alle Flash leden uit voor de jaarvergadering van het verenigingsjaar 2011. De ALV wordt gehouden op maandag 26 maart 2012 om 20.30 uur in onze kantine.

Vragen of verzoeken om bepaalde onderwerpen te bespreken graag schriftelijk uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de ALV indienen bij de secretaris ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). De agenda voor de ALV vind je in de bijgevoegde bijlage. We hopen op een grote opkomst ! Dus hopelijk tot 26 maart a.s.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend