Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

Nieuws | Page 7

Joost heeft een hartstikke leuk stuk geschreven (Broedermoord)
tweevoortwaalf
Één onderdeeltje wil ik echter corrigeren. Jos en ik zouden knikkende knieën hebben, vanwege deze wedstrijd (bang om in het strijdperk te treden?!?). Over Jos kan ik echter niet oordelen. Maar voor mij geldt dat niet. Ik had wel knikkende knieën, maar om een heel andere reden.

Lees meer...

Nu de najaarcompetitie weer gestart is wijs ik jullie graag op enkele nuttige links.

Lees meer...

Nieuws | Page 7

Een filmpje waarop ik een alternatief training programma laat zien van onze jongste groep, de Tromp-groep.
Spelplezier is hier het grootste speerpunt en dat proberen we de kinderen te geven!

Lees meer...

Nieuws | Page 7

Donderdag morgen 9.30 uur, er heerst een gezellige drukte in de kantine van TTV Flash, anders dan meestal, het is de tijd dat de
Fietstocht2011
dames van de donderdagochtend gym zich opmaken om onder leiding van Harrie de spieren los te gooien en een aantal fitness oefeningen doen.

Lees meer...

In verband met een te weinig aantal aanmeldingen voor de coachdag op 3 september zal deze dag niet doorgaan.

Lees meer...

bram_vd_klooster_dochter_hannaDochter en zusje van Bram, Diana en Nikki vd Klooster.
Geboren op 4 augustus.

Je staat er misschien niet zo bij stil, maar de zaal bij Flash krijgt minstens een keer per jaar een grondige schoonmaakbeurt. Zonder deze schoonmaak zou de vloer minder fijn zijn om op te tafeltennissen en zou deze vol met vieze plekken zitten. Zo'n schoonmaakbeurt is meer dan een keer grondig de stofzuiger erdoor halen......

Lees meer...

In verband met de zomervakantie zijn het trainingsschema en het vrijspelen de komende weken gewijzigd. Zie verderop voor de details. We wensen iedereen een fijne vakantie en we hopen dat jullie samen met ons hebben genoten van een mooi sportseizoen!

Ook TTsport is de komende periode met vakantie (tm 17 juli). Houd ook rekening ermee dat de reguliere bestellingen via ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl  tijdens de vakantieperiode minder vaak wordt bekeken,dus de bestelling een paar weken zal moeten wachten, minimaal tot enkele dagen na 17 juli.
{jb_redbox}TTsport zal ergens na de zomervakantie (medio september) op lokatie Flash zijn, mogelijk wil je daar dan je gewenste artikelen aanschaffen.{/jb_redbox}

Lees meer...

De succesvolle documentairereeks Andere Tijden Sport van de NOS en de VPRO is begin juni weer van start gegaan op Nederland 1 (22:00 uur). In de uitzending van zondag 12 juni staat tafeltennis centraal en wel in de vorm van boegbeeld Bettine Vriesekoop onder de naam "Bettine: bloed, zweet en tranen".
 

Sport Europe

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend

 
Juli 2019 Augustus 2019 September 2019
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31