Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

Nu de zomervakantie voor de deur staat is worden de trainingen langzaam afgebouwd en zijn ook de openingstijden aangepast. Zie onderstaand voor de details, of bekijk de kalender.

Lees meer...

Nu de zomervakantie voor de deur staat is worden de trainingen langzaam afgebouwd en zijn ook de openingstijden aangepast. Zie onderstaand voor de details, of bekijk de kalender.

Lees meer...

Zaterdagavond 25 mei: Live op Groot Scherm
logo championsLeague

Finale Champions League 2013

logo bayern munchen  FC BAYERN MÜNCHEN – BORUSSIA DORTMUND  logo Borussia Dortmund

Als voetballiefhebber wil je deze unieke finale natuurlijk niet missen. Kom gezellig samen met je clubgenoten bij Flash kijken naar de finale CL.

Lees meer...

Naast de berichten op www.ttvflash.nl kun je ook op Facebook al heel lang het nieuws van TTV Flash volgen. Per 1 mei wordt onze Facebook-Groep omgezet naar een nieuwe Facebook-Pagina. Het voordeel van een Pagina is dat je alle Flash-berichten op je eigen Nieuwsoverzicht ziet staan, en je dus niet steeds een uitstapje moet maken naar de Groep. Tevens lijkt een Pagina iets minder gesloten zodat ook niet-leden en geinteresseerden ons makkelijker weten te vinden. 

Lees meer...

Volgens de planing zou volgende week zaterdag (20 april) de jaarlijkse vrijwilligersavond plaatsvinden. We hebben echter besloten om hem dan niet door te laten gaan en te verplaatsen naar vrijdag 31 mei. De genodigden ontvangen van mij t.z.t. een uitnodiging.

Lees meer...

Afgelopen maandag 25 maart vond onze jaarlijkse ALV plaats. Er waren maar liefst 59 personen aanwezig. Deze grote opkomst had misschien wel te maken dat het een spannende avond zou worden, grote vraag was immers: is het bestuur er in geslaagd en nieuwe voorzitter te vinden ?
ALV druk bezocht

Het antwoord hierop is: ja ! Maarten Schikhof is benoemd tot nieuwe voorzitter van onze club.

Lees meer...

Dat onze leden niet alleen kunnen uitblinken in tafeltennis maar ook in andere sporten is afgelopen weekend maar weer gebleken.Noortje van den Broek is samen met haar man Maarten van den Broek (oud lid van Flash) Nederlands kampioen Bridge gemengde paren geworden.

Lees meer...

Het bestuur nodigt alle Flash leden uit voor de jaarvergadering van het verenigingsjaar 2012.De ALV wordt gehouden op maandag 25 maart 2013 om 20.30 uur in onze kantine.

Lees meer...

Zie HIER voor enkele foto's van de huldiging van de najaarskampioenen tijdens de nieuwjaarsreceptie.
Heb jij een of meer foto's van een Flash-activiteit, mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Alle foto's zijn welkom. 
Op dit moment ben ik nog op zoek naar foto's van o.a. het Flash/TLE-dubbeltoernooi en het Familietoernooi. Maar ook oude foto's voor de verzameling Uit de Oude Doos.{jcomments on}

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend