Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

Op vrijdag 2 maart heeft TTV Flash samen met Sportformule (gemeente Eindhoven) en de NTTB het Tablestarsevenement georganiseerd.

Het was een leuke en geslaagde dag. Zo'n 240 kinderen hebben 18 verschillende tafeltennisspelletjes gedaan en o.a. een korte demonstratie (en handtekening) gekregen van Linda Creemers (viervoudig EK kampioen landenteams). Op 7 en 14 maart kunnen de kinderen nog meedoen met een training bij Flash en kans maken op een tafeltennisshirt gesigneerd door Linda Creemers.

Lees meer...

Als proef is de Shoutbox de komende weken vervangen door recente Twitter-berichten over TTV Flash.
Elk recent Twitter-bericht met TTVFlash in de tekst wordt in de rechterkolom getoond.

Lees meer...

(op 2 maart foto's van Jan Mansvelders toegevoegd)

Visman Ties 

 

Een nieuwe traditie is geboren! Voorafgaand aan de carnavalsavond bij Flash kon de jeugd verkleed komen tafeltennissen. Er waren o.a. een kleine cowboy met snor, een kabouter met mooie rode puntmuts en een tafeltennissende vis!

Lees meer...

tablestars logo

TTV Flash organiseert de komende weken samen met Sportformule (gemeente Eindhoven) en de NTTB Tablestars-gymlessen voor ruim 200 kinderen van de groepen 3 t/m 6 op de basisscholen De Tweelingen, Louis Buelens en Cornelis Jetses.

Lees meer...

De NTTB verzendt twee-wekelijks een nieuwsbrief voor iedereen die op de hoogte wil blijven over het reilen en zeilen van de tafeltennisbond.
In de laatste nieuwsbrief werd onze samenwerking met Sportformule Eindhoven belicht

Lees meer...

Je hebt van die evenementen waarvan je weet dat er een grote opkomst zal zijn. De nieuwjaarsreceptie is daar één van. Nog aardig vol zittend van de oliebollen en champagne van oudejaarsavond, sommige mensen 100 euro rijker door de oudejaarsloterij, komt een groot gezelschap flash leden bij elkaar om nogmaals te proosten op het jaar dat gaat komen. Voor een aantal kan het jaar niet beter beginnen aangezien er ook prijzen op te halen zijn tijdens deze receptie.

NajaarKampioenenAllen

Standaard worden de najaarskampioenen gehuldigd voor de geweldige kampioenschappen die behaald zijn. Ook dit jaar dus weer. De kampioenen kregen allemaal een prachtig blauw kampioensshirt en waren hier, zoals de foto's laten zien, ontzettend blij mee. Jeugd 1, jeugd 8, flash 5, flash 10 en flash 11, nogmaals hartelijk gefeliciteerd! Laten we hopen dat ook de voorjaarscompetitie zo succesvol zal zijn!

Lees meer...

In de kerstvakantie (26 december t/m 6 januari) vervallen alle trainingen bij Flash Het vrijspelen gaat op de meeste dagen wel door.
Een overzicht van vervallen trainingen, vrijspelen en openingstijden bij Flash de komende feestdagen:

Lees meer...

3 november jl. is ons lid Joke Willems overleden. Joke was sinds 24-11-2009 lid van onze vereniging en nam deel aan de damesgroep op dinsdag o.l.v. Karel Vermeir. Joke is 68 jaar geworden.

Lees meer...

geboorte Marit

Daan, Lieneke en Annelien van Boxel

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend