Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

Zaterdagmiddag 8 oktober is de shirt-sponsor en materiaalleverancier TTsport aanwezig geweest bij tafeltennisvereniging Flash in Eindhoven.

KopenbijTTSport

 

 

 

 

 

 

 

 

De aanwezigen konden genieten van de jeugdcompetitie en tegelijkertijd kennis maken met Michel de Boer (ex-Nederlands kampioen tafeltennis en tevens eigenaar van TTsport) en Mariska de Boer. In de kantine was een stand ingericht waar Flashleden tegen korting materialen aan konden schaffen. Diverse leden zijn weer voorzien van nieuwe schoenen, balletjes, kleding, rubbers etc.

Lees meer...

Robert van Voorene heeft helaas, zoals jullie hieronder kunnen lezen, per direct zijn bestuursfunctie bij Flash neer moeten leggen. Wij vinden het als bestuur een verstandige keuze omdat het voor hem te lastig werd om alle zaken zowel prive als voor Flash op een goed niveau te blijven uitvoeren.

Lees meer...

{jb_warning}Op zaterdag 8 oktober aanstaande zal er een bezoek aan TTV Flash worden gebracht door onze tafeltennisleverancier TTsport! Deze dag staan competitiewedstrijden van onze veelbelovende jeugd gepland.{/jb_warning}

Lees meer...

Nieuws | Page 8

Het bestuur nodigt alle Flash leden uit voor 2 inloopavonden waarop we de resultaten van de enquête graag willen bespreken. De enquête werd vorig jaar november en december gehouden onder alle leden, de uitslag is besproken tijden de jaarlijkse ALV op 28 maart jl.

Lees meer...

Nieuws | Page 8

Joost heeft een hartstikke leuk stuk geschreven (Broedermoord)
tweevoortwaalf
Één onderdeeltje wil ik echter corrigeren. Jos en ik zouden knikkende knieën hebben, vanwege deze wedstrijd (bang om in het strijdperk te treden?!?). Over Jos kan ik echter niet oordelen. Maar voor mij geldt dat niet. Ik had wel knikkende knieën, maar om een heel andere reden.

Lees meer...

Nu de najaarcompetitie weer gestart is wijs ik jullie graag op enkele nuttige links.

Lees meer...

Nieuws | Page 8

Een filmpje waarop ik een alternatief training programma laat zien van onze jongste groep, de Tromp-groep.
Spelplezier is hier het grootste speerpunt en dat proberen we de kinderen te geven!

Lees meer...

Nieuws | Page 8

Donderdag morgen 9.30 uur, er heerst een gezellige drukte in de kantine van TTV Flash, anders dan meestal, het is de tijd dat de
Fietstocht2011
dames van de donderdagochtend gym zich opmaken om onder leiding van Harrie de spieren los te gooien en een aantal fitness oefeningen doen.

Lees meer...

In verband met een te weinig aantal aanmeldingen voor de coachdag op 3 september zal deze dag niet doorgaan.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend