Nieuws

Bestuurs-mededelingen, algemeen nieuws, berichten over trainingen etc.
Zie ook  Competitie-nieuws en Toernooi-nieuws.

Op maandagavond 28 maart vond de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats in ons clubgebouw. Er waren 48 leden, we hebben 22 afmeldingen ontvangen.
Bestuur 2011
Tijdens de ALV zijn de volgende agendapunten aan de orde gekomen:

Lees meer...

Tijdens de viering (op 17 maart) van haar zilveren jubileum als dirigente/pianiste van ouderenkoor Zanglust is ons Flashlid Pauline Geven-Coolen onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Pauliien lintje
De bijbehorende versierselen werden haar opgespeld door wethouder Mary Fiers. Pauline kreeg het lintje vanwege haar grote verdiensten voor het zangkoor. Ze is ook actief als pianiste/dirigente bij 2 koren.

Pauline van harte gefeliciteerd met deze Koninklijke onderscheiding ! Geweldig, we zijn bijzonder trots op jou !

Bestuur en leden
TTV Flash

In een volgepakt Stadhuis werden vrijdagavond 18 maart alle in Eindhoven woonachtige Nederlands-, Europees- en Wereldkampioenen gehuldigd alsmede 8 sportvrijwilligers.
Karel Vermeir, Sportvrijwilliger 2011
Uit een van deze 8 werd de Sportvrijwilliger van het jaar gekozen via een poll op de website van de Eindhovense Sport Raad. 

Bekijk de huldiging en interview op Studio040 en Youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=1Q8kVmoqTTg

Lees meer...

Dit weekend zijn er twee nieuwe onderdelen aan de website toegevoegd.
{jb_new}De meest opvallende is het informatie-blok aan de linkerkant van het scherm met daarin een overzicht van alle competitie-wedstrijden die komende week gespeeld worden.{/jb_new} Dit overzicht stond al heel lang op de verlanglijst, maar het was lastig om zoveel wedstrijden (wekelijks soms meer dan 30 !) overzichtelijk te presenteren. Alles op 1 pagina of kolom zou te groot worden. Een andere optie was een bewegende balk, maar dat vond ik weer te onrustig. Met de 3 tabs naast elkaar denk ik dat we een mooi, compact en modern overzicht hebben.
Let wel : het vullen van de tabellen is handwerk, dus aub. niet boos zijn als er ergens een tiep-vaud of een niet correcte wedstrijd staat.

Lees meer...

Het is zover. Onze nieuwe Flash t-shirts en shorts zijn binnen en kunnen door de leden worden opgehaald op de volgende momenten:

  • Donderdag 3-3 vanaf 18:30 uur
  • Maandag     7-3 vanaf  19:30 uur
  • Dinsdag       8-3 vanaf  19:30 uur

Op deze tijdstippen zal Harrie Beekmans aanwezig zijn voor de uitgifte en registratie. Mocht je zelf niet kunnen vraag dan eventueel een teamgenoot, trainingsgroeplid of deze voor jou het shirt kan meenemen.
Hiermee zullen we op de eerstvolgende wedstrijd allen weer in het nieuwe Flash T-shirt (Donic Core resp Donic Charisma (dames)) spelen.
Zoals bekend, is het verplicht voor competitiespelers om tijdens competitie en toernooien te spelen in het officiële Flash shirt. De lage eigen bijdrage hebben wij te danken aan onze nieuwe sponsors die wij dan ook erg erkentelijk zijn voor hun sponsorschap: TTsport (onze tafeltennismaterialen leverancier), Tapijtland Hapert en ANY-IT automatisering.
Uiteraard moedigt het bestuur en de sponsorcommissie eenieder aan die op zoek is naar batjes, rubbers of andere tafeltennisspullen, inrichting huis met vloerbedekking, laminaat, vinyl, gordijnen, matrassen of oplossingen en ondersteuning zoekt op het gebied van IT (automatisering) vooral een van onze nieuwe sponsors bezoekt !

Veel sportieve successen in jouw nieuwe Flash shirt,
Helmut Grams
sponsorcommissie

18 maart a.s. organiseert gemeente Eindhoven het jaarlijkse sportfestijn (vanaf 20.00 uur).
Tijdens dit feest worden alle Kampioenen, medaillewinnaars en andere toppers in het zonnetje gezet.
Een van deze (Nederlands) kampioenen is ons clublid Anisa Heijdenrijk !!! We zijn natuurlijk ontzettend trots op haar en hopen dat we met veel leden aanwezig zullen zijn op dit Sportfestijn.

Lees meer...

Beste Flashleden,
Zoals jullie wellicht weten heb ik in december vorig jaar laten weten dat ik mij tot eind januari zeer beperkt met Flash bezig zou houden. Dit vanwege zowel persoonlijke –als werkgerelateerde omstandigheden. Inmiddels kan ik jullie melden dat zowel de persoonlijke als werkgerelateerde omstandigheden de goede kant op gaan.

Lees meer...

Alle leden van de Nederlandse Tafeltennisbond ontvangen in week 6 (7 t/m 13 februari) hun nieuwe ledenpas. Uitzondering hierop zijn personen die na medio januari 2011 lid zijn geworden, zij ontvangen de pas later in februari. Deze pas is het enige geldige bewijs van lidmaatschap van de NTTB en kan gebruikt worden als legitimatie bij competitiewedstrijden, toernooien, etc.
ledenpas_nieuw2011_nieuwsbrief
Deze ledenpas vervangt de Nationale Sportpas, zoals deze tot en met 2010 is verstrekt. Mochten gegevens op de pas niet correct zijn weergegeven, dan kunnen leden zich melden bij de administrateur van de eigen vereniging voor een aanpassing.

(Bron: NTTB Nieuwsbrief 3 februari 2011)

Tijdens de jeugd voorjaarscompetitie 2011 kunnen onze competitiespelers en uiteraard ook hun tegenstanders genieten van gratis fruit dat beschikbaar wordt gesteld door Groente & Fruit - Van Dalen.

sportfruit
sponsor VanDalen_groente
Marcel van Dalen is eigenaar van deze groente & fruitwinkel in Winkelcentrum Woensel 72a. Samen met TTV Flash wil hij zich inzetten om sporten voor jeugd bij TTV Flash nog gezonder te laten zijn met ´sportfruit´.
Het is gezond, lekker en nog eens gratis ook!

Sport Europe

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend

 
Juli 2019 Augustus 2019 September 2019
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31