Welkom op de website van TTV Flash!

In de NTTB-nieuwsbrief van juni kondigde de NTTB al de nieuwe/aangepaste coachingregel aan die per 1 september is ingegaan. Om deze regel duidelijk uit te leggen hebben zij een filmpje gemaakt met de do's en don'ts. Wil je meer weten over de regel? Kijk dan op www.nttb.nl

Om 08:00 uur, met de stramme spieren van de vrijdag gespeelde clubkampioenschappen, vertrokken Jessica, Roger en Mariette Jansen naar Amsterdam. Jessica en Roger om deel te nemen aan het toernooi, Mariette voor de gezelligheid en de fourage.

Lijkt het je leuk om met je teamgenoten en / of de leden van TTV Flash aan de slag te gaan als vrijwilliger tijdens DLL Marathon Eindhoven?
Je doet er in ieder geval tegelijkertijd onze clubkas mee spekken.

DLL Marathon Eindhoven hebben een speciaal beloningssysteem opgezet voor verenigingen. Dus meld je massaal aan bij Maarten van den Bosch via e-mail adres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  . Je steunt er de club goed mee.Maarten zal de co√∂rdinatie vanuit onze vereniging uitvoeren. Aanmelden kan tot 10 september 2016.

Geef je naam, telefoonnummer en e-mailadres door. En vermeld naar welke 2 vrijwilligerstaken je voorkeur uitgaat. De organisatie garandeert niet dat je voorkeuren ook gehonoreerd worden, maar zij zullen proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Vanaf deze week zijn weer alle trainingen gestart. Onderstaand de indeling voor dit najaar.  Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Louis den Hollander
 Willem Peeters
 Hein Rutjes
 Helmut Grams
 Maarten Leijten
 Mart Coolen
 Wim den Hollander
 Marc Hendrikx
 Robin Maessen
 Henri Tegenbosch
 Roger Bergs
 Paul Hendriks
 Leon Theelen
 Dirk Hendrix
 Bram van Der Klooster
 Alexander Rosemann

Uitnodiging Clubkampioenschappen2016

Op vrijdag 2 september zijn er weer de clubkampioenschappen voor de jeugd en senioren!
Ben jij speler bij tafeltennisvereniging Flash, recreant of competitiespeler, en wil je meedoen aan de jaarlijkse clubkampioenschappen, geef je dan nu op!

Vannaf 7 september is er ook op de woensdagavond de mogelijkheid om vanaf 20:00 tot 22:30 spelen. De bar is dan geopend van 19:00-23:00 uur.
Dit zal voorlopig zijn tot 31 december 2016.

Juni 2018 Juli 2018 Augustus 2018
Ma Di Wo Do Vr Za Zo