Welkom op de website van TTV Flash!

team5 nj2017

Met nog een wedstrijd te spelen is het team van Arne Mulder, Bram van der Klooster, Dirk Hendrix en Leon Theelen nu al kampioen in de 4e Klasse.

Uitnodiging Plankentoernooi2017

Inschrijven kan t/m maandag 18 december op het prikbord in de kantine of mail naar Henri Tegenbosch Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

.{jcomments off}

Batje kunstzinnig
Seizoensafsluiting najaar 2017.
Graag willen wij iedereen uitnodigen om de najaarscompetitie met een gezellige avond af te sluiten.
Zoals de standen er nu voorstaan, kunnen er enkele teams kampioen worden, met als kers op de taart, het tweede team dat grote kans maakt op promotie naar de 1e klasse NTTB.

De avond gaat plaatsvinden op 1 december 2017, dit is een gewone competitieavond. De avond wordt  dan verzorgd door team 2, zij hebben enkele verrassingen voor ons in petto. Ook de uitspelende teams zijn na afloop van hun wedstrijd van harte welkom.

Enkele acties die mogelijk worden aangeboden zijn:
- Een drankje wordt in de aanbieding gedaan, welke blijft een verrassing
- Muziekaanvragen
- Final sale van de Grote Club Actie loten, met een ludieke aanbieding.
Hapjes, versnaperingen en snacks zijn natuurlijk ook aanwezig.

Lees meer...

Flash TLE Banner
Van 10 tot en met 12 januari 2018 organiseert tafeltennisvereniging Flash de 47ste editie van het jaarlijkse Flash/TLE-dubbeltoernooi voor leden van de Tafeltennis Liga Eindhoven (TLE).

Lees meer...

Op 12 november worden de jaarlijkse ZuidWest Afdelingskampioenschappen Senioren  2017 gehouden. Deelname staat open voor senioren NTTB, junioren met een seniorenlicentie en 55+'s die lid zijn van de afdeling ZuidWest. 
De wedstrijden worden gespeeld op Sportcomplex T-kwadraat in Tilburg De zaal gaat open om 9:00, aanvang wedstrijden is om 10:00 uur. De finales worden uiterlijk om 18:00 uur gepland.

Voor meer informatie, zie bijgevoegde.pdfuitnodiging Bij Flash hangt een verzamellijst op het prikbord bij de kantine.

Roger Jansen

blessure-fysiotherapeut
Als ouder vind ik het lastig om een kind in de groei te begeleiden in zijn sport.Bij welke pijntjes en pijnen ga je met je kind naar de huisarts, bij welke wacht je af? Of wacht je tot er een echte blessure is met weken of maanden herstel. En alle onrust en chagrijn thuis als je kind zijn sport langere tijd niet kan beoefenen. Hij niet blij maar wij ook niet...

Met verbazing hoorde ik dat het vandaag de dag in de zorg steeds meer de aandacht gaat naar preventieve interventies, voorkomen is goedkoper dan genezen. De nederlandse fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in dit soort trajecten.
Flash heeft dat opgepakt. Ik ben er blij mee!

Na de herfstvakantie start op maandag 6 november fysio training van 18.00-19.15 u bij Flash voor de jongeren tot 18 jaar.
Ik heb begrepen, met mijn beperkte kennis van de sport, dat er bij tafeltennis vooral risico's zitten in de overdracht van het voetenwerk en de overdracht van krachten naar de heupen. Daar kan ik me iets bij voorstellen. Wij kennen de problemen van liesblessures inmiddels.

Eenzijdigheid moet voorkomen worden door te werken aan kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. En er wordt gewerkt aan motorieke verbetering. Dat gaat dus individueel gebeuren. Dit heb ik natuurlijk niet van mezelf! De pdffysiotherapeuten die Flash hierin gaan steunen hebben vanalles uitgelegd en mij overtuigd dat onze jongere in vertrouwde handen zijn. Mijn zegen hebben ze.

Kenneth was bij de uitleg en is er zeker van: hij komt in ieder geval op maandag van 18.00-19.15u naar de training. In blessures hebben we geen zin ;-)

Paulette Kreté{jcomments off}

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend