Welkom op de website van TTV Flash!

Op 11 februari zal het Katertoernooi weer plaatsvinden. Dit toernooi voor genodigden brengt altijd het nodige spektakel met zich mee en is een prima manier om de carnavalsperiode af te sluiten. Diverse regiotoppers, zullen acte de présence geven. Het toernooi zal aanvangen om 20:00.

Jack Schalkwijk

Dit jaar is het team Wiekslag 3 , met Rob den Otter en Anthony v.d. Burgt, winnaar van het Flash/TLE Dubbeltoernooi 2016.
Bekijk HIER de foto's en de xlsEinduitslag. Wil jeweten wie voorgaande jaren gewonnen heeft ? Bekijk de xlshistorie
UItslag Dubbeltoernooi 2016

Metehan 100%
Zaterdag 2 januari hebben we onze nieuwjaarsreceptie gehouden bij Flash. Het was gezellig druk en er werd door de jeugd volop getafeltennist. Voorzitter Maarten Schikhof blikte in zijn nieuwjaarsspeech terug op het afgelopen jaar en keek vooruit naar 2016. Maarten bedankte alle vrijwilligers en met name degenen die zich met de jeugdspelers bezighouden Het is geweldig om te zien hoe enthousiast deze spelers met onze sport bezig zijn!.

In 2016 gaan we (noodzakelijkerwijs) met nieuwe tafeltennisballen spelen, de denktank gaat ideeën uitwerken voor ledenwerving en kostenbesparingen, er zijn dit jaar 3 bestuursleden niet herkiesbaar tijdens de ALV: Maarten, Huub en Kim. Omdat Roger zal verhuizen naar de STC ontstaan er dus vacatures voor voorzitter, secretaris en lid Algemene zaken. Als je interesse hebt in een van deze 3 functies neem dan contact op met de huidige bestuursleden. Het is zeer belangrijk dat deze vacatures opgevuld worden.

Op veler verzoek is het het overzicht van de wedstrijden die deze week gespeeld worden weer terug.
Bij het invullen van de afgelopen najaarscompetitie bleek dat de 3 bekende tabbladen aan de linkerkant van onze website alleen nog maar met Internet Explorer goed zichtbaar waren. In Chrome, Firefox, Opera en Safari werd alleen het eerste tabblad getoond. Helaas is de reden voor het gewijzigde gedrag in de verschillende browsers toen niet gevonden.

Dit seizoen is als oplossing gekozen om de 3 competities onder elkaar te tonen, dit werkt goed met browsers. Voordeel is dat je nu ook alle wedstrijden in een oogopslag kunt zien.

Leon Dings
Websitebeheer TTV Flash

Bekijk hier de indeling van het  pdfFlash/TLE Dubbeltoernooi 2016 (bijgewerkt 29-12-2015)

Indeling Dubbeltoernooi

Hans Knapen

Kerstplanken2015

Voor de derde keer in vier jaar is Willem Peters weer de beste, Proficiat.

Op 2e kerstdag is voor de 11e keer het Kerstplankentoernooi gehouden. Dit jaar met 36 deelnemers, een paar zieken maar aangevuld met andere geïnteresseerden. Zoals altijd zijn we gestart met koffie en kerstbrood. Veel mensen hadden weer allerlei gerechtjes gemaakt wat goed genuttigd werd en wat een fijne gezellige sfeer geeft, bedankt allen.

Bestellen:  ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl
Bestellen: ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl

Er zijn geen evenementen bekend.

DeWert 1 Flash 1
Flash 2 Geenhoven 2