Welkom op de website van TTV Flash!

Vrijdag 22 mei is het zover, dan gaat de 2015 editie van de Zomercompetitie van start. We hebben dit jaar een mooi deelnemersveld met 23 teams, waarvan 6 teams (en 28 deelnemers) van Flash:

 • De Vluigaards(A1)
 • Brewmasters (B5)
 • NDC Arminia '15 (C2)
 • Met slag en stoot (C4)
 • Jawimaro (D1)
 • Flash 21 (D3)

Lees meer...

Het bestuur is erg blij dat we jullie kunnen melden dat we sinds kort een nieuw vertrouwenspersoon benoemd hebben: Danielle Zonnevijlle. Danielle neemt deze functie over van Marijn Janssen. Marijn bij deze bedankt voor je inzet! Je kunt contact opnemen met de vertrouwenspersoon als er ongewenste intimiteiten hebben plaatsgevonden of conflicten die je onderling niet kunt oplossen.
We hopen dat transparantie en een open cultuur binnen TTV Flash nog altijd gemeen goed zijn en op een goede manier geborgd zijn binnen de vereniging.

Een tweede wijziging is de functie van Externe jeugdtoernooien: David Saunders heeft deze taak overgenomen van Kim. David veel succes ermee en Kim uiteraard bedankt voor alles!

Lees meer...

team6 vj2015

Afgelopen week was team 6 zich aan het voorbereiden op een kampioensweekend. Team 6 speelde afgelopen vrijdag om de titel in de vierde klasse. Met een punt of 19 voorsprong op de nummer 2, was het vrijwel zeker dat men kampioen ging worden. Team 6 had maar nog 2 punten nodig. De wedstrijd was tegen Taveres, die onderaan in de poule stonden.

Lees meer...

Flashtoernooi2015

Afgelopen zondag 12 april hebben 36 deelnemers gestreden voor de finaleplaatsen van het 33ste Flashtoernooi. Er werd fanatiek getafeltennist om individueel zo ver mogelijk in het toernooi te komen, en om zoveel mogelijk punten te verdienen voor de verenigingsbeker. Bekijk HIER de foto's

Het toernooi zelf werd getennist in 5 poules van 7 of 8 man / vrouw. Na het uitspelen van deze poules streden de bovenste 4 van deze poules in kruisfinales voor de uiteindelijke klassering. Die zag er als volgt uit.

Lees meer...

logo NTTBHet competitieseizoen 2015/2016 begint in september alweer en we willen graag dat jij er bij bent! Het competitieseizoen zal één jaar duren en bestaat uit twee competities van een half jaar; half september 2015 tot eind april/mei 2016 met een winterstop van medio december tot half januari. Tijdens de winterstop is uitschrijven niet mogelijk.

Lees meer...

Met 21 punten voorsprong en nog twee te spelen wedstrijden is het team van Wim den Hollander, Marc Hendrikx,  Mart Coolen, en Kevin Pao nu al zeker van het kampioenschap in de 3e klasse.

Voorjaarscompetitie 2015 - Senioren
---------------------------------
Flash 3          8 - 64
Irene 3          8 - 43
Never Despair 7      8 - 41
JCV 5           8 - 38
Taverbo/Sabo 4       8 - 30
Geenhoven 2        8 - 24
Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend