Welkom op de website van TTV Flash!

Boo geboren

Ons teamgenoot Dirk Hendrix is maandagavond papa geworden van een mooie dochter en haar naam is Boo.

Nttb team5, Arne, Bram, Leon en de supportersclub.

TTClinic1

Heel Nederland is vandaag in de ban van de sneeuw en Code Geel, maar bij TTV Flash was iedereen in de ban van Bettine Vriesekoop. Want aan de Bekerakker had Sport Europe een heuse tafelltennisstage  met deze tafelteniscorfee georganiseerd.

TTClinic-overzicht2

Flash2-3-8 kampioen

Ook de NTTB senioren teams Flash 2 (Niklas Zuther, Willem Peters, Maarten Leijten, Alex Roseman, Hein Rutjes), Flash 3 (Roger Bergs, Henri Tegenbosch, Robin Maessen, Daan Jacobs) en Flash 8 (Ebo Dieben, Ruben Zuurman, Marijn Janssen, Kim Klaus, Marcel van de Ham) zijn dit najaar kampioen geworden. Tevens was er een fraaie 100% scorevan Niklas Zuther.

Flash2 kampioen   Flash3 kampioen

team5 nj2017

Met nog een wedstrijd te spelen is het team van Arne Mulder, Bram van der Klooster, Dirk Hendrix en Leon Theelen nu al kampioen in de 4e Klasse.

Batje kunstzinnig
Seizoensafsluiting najaar 2017.
Graag willen wij iedereen uitnodigen om de najaarscompetitie met een gezellige avond af te sluiten.
Zoals de standen er nu voorstaan, kunnen er enkele teams kampioen worden, met als kers op de taart, het tweede team dat grote kans maakt op promotie naar de 1e klasse NTTB.

De avond gaat plaatsvinden op 1 december 2017, dit is een gewone competitieavond. De avond wordt  dan verzorgd door team 2, zij hebben enkele verrassingen voor ons in petto. Ook de uitspelende teams zijn na afloop van hun wedstrijd van harte welkom.

Enkele acties die mogelijk worden aangeboden zijn:
- Een drankje wordt in de aanbieding gedaan, welke blijft een verrassing
- Muziekaanvragen
- Final sale van de Grote Club Actie loten, met een ludieke aanbieding.
Hapjes, versnaperingen en snacks zijn natuurlijk ook aanwezig.

Uitnodiging Plankentoernooi2017

Inschrijven kan t/m maandag 18 december op het prikbord in de kantine of mail naar Henri Tegenbosch Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

.

April 2018 Mei 2018 Juni 2018