Welkom op de website van TTV Flash!

Op 12 november worden de jaarlijkse ZuidWest Afdelingskampioenschappen Senioren  2017 gehouden. Deelname staat open voor senioren NTTB, junioren met een seniorenlicentie en 55+'s die lid zijn van de afdeling ZuidWest.
De wedstrijden worden gespeeld op Sportcomplex T-kwadraat in Tilburg De zaal gaat open om 9:00, aanvang wedstrijden is om 10:00 uur. De finales worden uiterlijk om 18:00 uur gepland.

Voor meer informatie, zie bijgevoegde.pdfuitnodiging Bij Flash hangt een verzamellijst op het prikbord bij de kantine.

Roger Jansen

Terwijl de meeste NTTB-teams vrijdag 13 oktober geen wedstrijden hebben, moet Flash 1 aan de bak tegen TTVVE 1. Dit is een inhaalwedstrijd waarbij ons eerste team als enige (Flash) team in onze zaal speelt en ze ook zelf de bar regelen.
Om toch wat sfeer en gezelligheid in de zaal te krijgen zou het fijn zijn als er meerdere mensen komen kijken en het thuis-team komen aanmoedigen, Flash 1 kan op dit moment elk punt goed gebruiken.

De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie is al begonnen.
Diverse mensen hadden per voorinschrijving al loten gekocht.Voor degene die ze nog niet hebben afgehaald, deze liggen in een enveloppe achter de bar! Verder kun je bij de bar ook losse loten kopen.

Ook is er een mogelijkheid om via internet en via een eenmalige machtiging loten te kopen. Hiervoor liggen machtigingsboekjes achter de bar. Verschillende leden hebben ook zo'n boekje meegenomen om buiten Flash loten te verkopen aan familie en vrienden.Senioren kunnen ook een boekje meenemen en in hun kennissenkring (of werkkring)loten te verkopen.

Het zou fijn zijn als iedereen zijn best doet om zoveel mogelijk loten te verkopen, het is voor de vereniging zeker de moeite waard..want van elk verkocht lot gaat €2,40 naar de clubkas van TTV Flash.

Mariëtte Jansen

AH Sportactie

Wie de komende weken zijn boodschappen bij Albert Heijn doet, kan daar gratis sportzegels sparen en deelnemen aan de AH Sportactie. Bij een volle spaarkaart kun je 5x gratis sporten bij een van de vele aangesloten sportclubs.

Ook bij TTV Flash kun je onder begeleding van een van de trainers eens ervaren hoe leuk tafeltennis is.

Dopprt
Wie heeft een stalen Dopper waterfles met witte dop, met de tekst 'voor de beste vader afz Timo en Celine' bij Flash gezien? Deze fles is net voor de vakantie door Patrick vd. Toorn Vrijthof vergeten en is achter in het keukentje weg gezet. Maar helaas staat hij daar niet meer en is de hij wellicht  per ongeluk door iemand meegenomen.
Omdat het een cadeau van zijn kinderen is, is Patrick naarstig op zoek naar zijn Dopper fles.  Wie weet waar de fles is  ? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

logo-grote-clubactie

Na het grote succes van vorig jaar doet TTV Flash ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we het mooi bedrag van €750 opgehaald, wat we dit jaar zeker willen evenaren.

Al 45 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. De  verenigingen zijn namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseert deze stichting jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.
Natuurlijk zijn er grote prijzen te winnen  met deze loterij. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn in de loterij van de Grote Clubactie veel mooie prijzen te winnen. Van elk verkocht lot van €3.- gaat maar liefst 80% naar onze vereniging.

Met het kopen van een lot steun je niet alleen de vereniging maar maak je ook nog eens kans op een van de 25.000 prijzen.

April 2018 Mei 2018 Juni 2018
Ma Di Wo Do Vr Za Zo