Welkom op de website van TTV Flash!

Logo Oranjefonds
Volgende week is weer de collecte voor het Oranjefonds, Vorig jaar hebben we ruim 200 euro opgehaald.

De bedoeling is om met enkele jeugdleden vanaf dinsdagavond te gaan collecteren.in de wijk De Tempel. Ons verzoek is of er ook senioren zouden willen collecteren in deze week (dit mag ook overdag). Hoe meer mensen helpen met collecteren hoe hoger de opbrengst is voor Flash.

Collectanten kunnen zich aanmelden via de Jeugdcommissie Astrid (06-24248774) of Mariette (06-46307989).

sporthogeschool

Onlangs was een klas van de Sport Hogeschool te gast bij TTV Flash. Studenten van deze opleiding schrijven in samen werking met Eindhoven Sport sportimpulsen voor sportaanbieders in de regio. Wellicht dat dit ook voor TTV Flash vernieuwende inzichten oplevert.

Op 16 mei jl. is ons lid Yvonne van den Elsen-van Lee na een kort ziekbed overleden. Yvonne nam deel aan de gymgroep op donderdag o.l.v Harrie Theelen. Yvonne is 60 jaar geworden.

We willen bij deze Yvonne's familie, vrienden en kennissen van harte condoleren met haar overlijden en veel sterkte toewensen.

Namens bestuur en alle leden,
Secretaris TTV Flash

Op 21 mei aanstaande zal bij TTV Flash een voorronde gespeeld worden van de Nationale Senioren Meerkampen. Aanvang van alle wedstrijden is 10.30 uur.Er zullen 3 achtkampen gespeeld worden, 2 van de D-licenties en 1 van de F-licenties.

Suze en David Nijmegen

Ongeslagen in de poule waarna ze de kwartfinales won.Helaas de halve finale verloren maar een zeer verdienstelijke 3/4 e plaats bij de pupillen.Met dit zeer mooie resultaat heeft Suze een plaats veroverd bij het NKA op zondag.
spelers en coaches Nijmegen
Jessica speelde bij de meisjes junioren maar verloor haar wedstrijden in de poule.Dit ondanks haar goede spel vandaag.Daarna de troostronde waar haar tegenstander ook net iets te sterk voor haar was.Maar al met al een zeer mooie ervaring.

Dit zeker met dank aan de coaches David Saunders en Wim den Hollander.De dag afgesloten met een lekker etentje bij de Italiaan.Morgen voor Suze nog een spannende dag.

Mariette Jansen

In tegenstelling tot wat in de nota stond vermeld vindt de automatische incasso van de contributiebedragen over het tweede kwartaal medio mei plaats ipv eind april.

Met vriendelijke groet,
René Kramer.