Welkom op de website van TTV Flash!

Op 16 mei jl. is ons lid Yvonne van den Elsen-van Lee na een kort ziekbed overleden. Yvonne nam deel aan de gymgroep op donderdag o.l.v Harrie Theelen. Yvonne is 60 jaar geworden.

We willen bij deze Yvonne's familie, vrienden en kennissen van harte condoleren met haar overlijden en veel sterkte toewensen.

Namens bestuur en alle leden,
Secretaris TTV Flash

Op 21 mei aanstaande zal bij TTV Flash een voorronde gespeeld worden van de Nationale Senioren Meerkampen. Aanvang van alle wedstrijden is 10.30 uur.Er zullen 3 achtkampen gespeeld worden, 2 van de D-licenties en 1 van de F-licenties.

In tegenstelling tot wat in de nota stond vermeld vindt de automatische incasso van de contributiebedragen over het tweede kwartaal medio mei plaats ipv eind april.

Met vriendelijke groet,
René Kramer.

Suze en David Nijmegen

Ongeslagen in de poule waarna ze de kwartfinales won.Helaas de halve finale verloren maar een zeer verdienstelijke 3/4 e plaats bij de pupillen.Met dit zeer mooie resultaat heeft Suze een plaats veroverd bij het NKA op zondag.
spelers en coaches Nijmegen
Jessica speelde bij de meisjes junioren maar verloor haar wedstrijden in de poule.Dit ondanks haar goede spel vandaag.Daarna de troostronde waar haar tegenstander ook net iets te sterk voor haar was.Maar al met al een zeer mooie ervaring.

Dit zeker met dank aan de coaches David Saunders en Wim den Hollander.De dag afgesloten met een lekker etentje bij de Italiaan.Morgen voor Suze nog een spannende dag.

Mariette Jansen

Maarten Schikhof beterende hand

Vandaag op fietsje vanuit Eindhoven naar Son om een kort bezoekje te brengen aan Maarten Schikhof. Om 11:00 uur afgesproken voor een bakje koffie. Zoals wellicht bekend had Maarten vijf weken geleden na terugkomst van racefietsen last van beklemdheid, wat een hartinfarct bleek te zijn. Geheel onverwacht, dat was flink schrikken.
Door het snelle handelen van de hulpverlening en een operatie werd de schade beperkt gehouden en voelde Maarten zich al een heel stuk beter

logo NTTB logo TLE

De competities zijn afgelopen en er zijn mooie resultaten behaald !
Het is weer tijd om je in te schrijven voor de diverse najaarscompetities.De inschrijfdatum is uiterlijk 8 mei, dit omdat de TC nogal wat puzzels verwacht met de komende indeling.

Schrijf je op tijd in (zie de e-mail van 23 april of gebruik pdfdit document), zodat de TC niet veel spelers hoeft na te bellen in verband met het niet op tijd inleveren van het inschrijfformulier.

Roger Jansen

April 2018 Mei 2018 Juni 2018