Welkom op de website van TTV Flash!

GTIclub1

Afgelopen zondag stonden er plotseling een tiental snelle bolides, voornamelijk Golf GTI's, Golf R's een Audi S3, S4 en zelfs een Porsche 911 op het parkeerterrein van de Bekerakker 11a. De GTIclub-Holland was op bezoek voor haar Voorjaarsmeeting.

JeugdVJ2017

Dit seizoen zijn er maar liefst 3 Jeugdteams en 1 Seniorenteam kampioen geworden.

Koningsspelen1

Voor het eerst stond op 21 april 2017 Tafeltennisvereninging Flash op de koningsspelen in Eindhoven.

De Koningsspelen vinden altijd plaats op de laatste vrijdag voor Koningsdag. Het is een leuke sportieve dag waar basisschoolleerlingen kennis kunnen maken met diverse sporten. In Eindhoven is de organisatie in handen van de Gemeente Eindhoven en het Summacollege. Mede door het contact met Sportformule Eindhoven deed onze tafeltennisvereninging dit jaar voor het eerst mee.

Jeugdteam1 kampioen

Voor de jeugdspelers van TTV Flash belooft het komende zaterdag erg spannend te worden, want maar liefst 4 teams hebben een goede kans om kampioen te worden.
Flash 1, met Daan Jacobs, Robin de Jong, Jessica Jansen en Maarten Zuurman hebben zo'n grote voorsprong dat ze nu al kampioen bij de Junioren J1 zijn.
Maar ook Flash 2 (met 3 punten voor op nummer 2), Flash 3 (net 1 puntje achter nummer 1) en Flash 4 (met maar liefst 5 punten voor op nummer 2) maken een mooie kans om ook kampioen te worden.

Kom daarom zaterdag 22 april de jeugdteams aanmoedigen en genieten van ongetwijfeld spannende wedstrijden.

logo NTTB logo TLE

Deze week start weer de voorjaarscompetitie NTTB en TLE. Onderstaand het programma-overzicht

Dit toernooi op zondag 7 mei is bedoelt voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang van het toernooi is om 10:00 en het einde ongeveer om 18:00

Augustus 2018 September 2018 Oktober 2018