Welkom op de website van TTV Flash!

Suze en Jessica middelburg2

Suze Dijk en Jessica Janssen hebben in Middelburg de finales meerkampen bereikt.
Suze werd 1e bij de pupillen en Jessica 3e bij de meisjes junioren.Op naar de landelijke meerkampen in Almere.

Suze en Jessica Denny

Een foto met trotse coach Dennie Maas mag natuurlijk niet ontbreken.

 

rood batje oranje bal blauwe tafel

De trainingstijd voor de selectie-jeugd op woensdag is gewijzigd. Vanaf deze week is de training van 18:30 tot 20:30.
{jcomments off}

logo-grote-clubactie

Wie onlangs nog bij Flash is geweest zal de posters zeker al hebben zien hangen, TTV Flash doet dit jaar ook mee aan de Grote Clubactie.

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. De  verenigingen zijn namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseert deze stichting  jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Natuurlijk zijn er grote prijzen te winnen  met deze loterij.  Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn in de loterij van de Grote Clubactie veel mooie prijzen te winnen. Van elk verkocht lot van €3.-  gaat maar liefst 80% naar onze vereniging.

Met het kopen van een lot steun je niet alleen de vereniging maar maak je ook nog eens kans op een van de 25.000 prijzen.

Lees meer...

In de NTTB-nieuwsbrief van juni kondigde de NTTB al de nieuwe/aangepaste coachingregel aan die per 1 september is ingegaan. Om deze regel duidelijk uit te leggen hebben zij een filmpje gemaakt met de do's en don'ts. Wil je meer weten over de regel? Kijk dan op www.nttb.nl
{jcomments off}

 
Lijkt het je leuk om met je teamgenoten en / of de leden van TTV Flash aan de slag te gaan als vrijwilliger tijdens DLL Marathon Eindhoven?
Je doet er in ieder geval tegelijkertijd onze clubkas mee spekken.

DLL Marathon Eindhoven hebben een speciaal beloningssysteem opgezet voor verenigingen. Dus meld je massaal aan bij Maarten van den Bosch via e-mail adres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  . Je steunt er de club goed mee.Maarten zal de coördinatie vanuit onze vereniging uitvoeren. Aanmelden kan tot 10 september 2016.

Geef je naam, telefoonnummer en e-mailadres door. En vermeld naar welke 2 vrijwilligerstaken je voorkeur uitgaat. De organisatie garandeert niet dat je voorkeuren ook gehonoreerd worden, maar zij zullen proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Lees meer...

Om 08:00 uur, met de stramme spieren van de vrijdag gespeelde clubkampioenschappen, vertrokken Jessica, Roger en Mariette Jansen naar Amsterdam. Jessica en Roger om deel te nemen aan het toernooi, Mariette voor de gezelligheid en de fourage.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend