Welkom op de website van TTV Flash!

Uitnodiging Clubkampioenschappen2016

Op vrijdag 2 september zijn er weer de clubkampioenschappen voor de jeugd en senioren!
Ben jij speler bij tafeltennisvereniging Flash, recreant of competitiespeler, en wil je meedoen aan de jaarlijkse clubkampioenschappen, geef je dan nu op!

Lees meer...Nu de zomervakantie voor de deur staat is worden de trainingen langzaam afgebouwd en zijn ook de openingstijden aangepast. 

  • In de week van 4 juli
    - Laatste week junioren maandagavond.
    - Maandag 4 juli : vrijspelen senioren vanaf 20.00 uur (bar open)
    - Dinsdag 5 juli : normale trainingsavond
    - Vijdag 8 juli : vrijspelen 18.30-20.30 uur (bar dicht)

Lees meer...

Met veel kracht en vol vertrouwen begonnen we na degradatie weer in de derde klasse, aleen dit keer zonder de kopman Kelvin Pao. Met als doel om weer kampioen te worden en te promoveren naar de tweede klasse. Na een matige 6-4 winst tegen het net gepromoveerden team van eenentwintig beseften we dat we hard aan de bak moeten om het kampioenschap binnen te halen. Nadat we onze eerste wedstrijd verloren hadden tegen Deurne stonden we halverwege de competitie op de tweede plaats. Daar begonnen onze handen van te zweten. Met een team sterker dan ooit zijn we de tweede helft van de competitie in gegaan. Met het gevoel dat we onverslaanbaar zijn.

Lees meer...

Op zondag 5 juni organiseert TTV Flash voor de 34e maal haar Flashtoernooi. 48 spelers strijden in vier klassen om de individuele prijzen. Leden van een vereniging spelen gezamenlijk om de verenigingsprijs. Deelname aan dit oergezellige enkeltoernooi staat open voor senioren uit de NTTB- en TLE-competities en recreanten.

Lees meer...

Flash 7 wint beslissingswedstrijd voorjaar 2016
Dit voorjaar zijn er maar liefst 4 NTTB-teams kampioen geworden en is Flash 7 naar de 3e klasse gepromoveerd.

Lees meer...

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend