Welkom op de website van TTV Flash!

logo-grote-clubactie

In de afgelopen weken zijn er op diverse manieren loten verkocht voor de Grote Clubactie. We hadden als doel 500 euro gesteld en nu blijkt na afloop van de actie dat we 310 loten hebben verkocht met een zeer mooie opbrengst voor de club van 744 euro.
Een super mooi resultaat en daarvoor dank aan alle lotenverkopers en natuurlijk ook aan alle lotenkopers.

Hiervoor heel veel dank.

Astrid Dijk en Mariette Jansen
Jeugdcommissie Flash

logo-grote-clubactie

In de afgelopen weken zijn diverse mensen en zeker de jeugdleden actief geweest met de verkoop van loten.

Met de losse verkoop hebben we 100 loten verkocht en tot nu toe zijn er via de machtigingsboekjes en online ook nog eens 70 loten verkocht. Om ons doel van 500 euro te halen moeten we nog 39 loten verkopen.
Het zou natuurlijk geweldig zijn als we dat doel nog zouden halen.
Deze week is de laatste kans om nog loten te kopen via een machtiging of online via de site.

Suze en Jessica middelburg2

Suze Dijk en Jessica Janssen hebben in Middelburg de finales meerkampen bereikt.
Suze werd 1e bij de pupillen en Jessica 3e bij de meisjes junioren.Op naar de landelijke meerkampen in Almere.

Suze en Jessica Denny

Een foto met trotse coach Dennie Maas mag natuurlijk niet ontbreken.

logo-grote-clubactie

Wie onlangs nog bij Flash is geweest zal de posters zeker al hebben zien hangen, TTV Flash doet dit jaar ook mee aan de Grote Clubactie.

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. De  verenigingen zijn namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseert deze stichting  jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Natuurlijk zijn er grote prijzen te winnen  met deze loterij.  Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn in de loterij van de Grote Clubactie veel mooie prijzen te winnen. Van elk verkocht lot van €3.-  gaat maar liefst 80% naar onze vereniging.

Met het kopen van een lot steun je niet alleen de vereniging maar maak je ook nog eens kans op een van de 25.000 prijzen.

rood batje oranje bal blauwe tafel

De trainingstijd voor de selectie-jeugd op woensdag is gewijzigd. Vanaf deze week is de training van 18:30 tot 20:30.

April 2018 Mei 2018 Juni 2018
Ma Di Wo Do Vr Za Zo