Welkom op de website van TTV Flash!

Flash 7 wint beslissingswedstrijd voorjaar 2016
Dit voorjaar zijn er maar liefst 4 NTTB-teams kampioen geworden en is Flash 7 naar de 3e klasse gepromoveerd.

Op zondag 5 juni organiseert TTV Flash voor de 34e maal haar Flashtoernooi. 48 spelers strijden in vier klassen om de individuele prijzen. Leden van een vereniging spelen gezamenlijk om de verenigingsprijs. Deelname aan dit oergezellige enkeltoernooi staat open voor senioren uit de NTTB- en TLE-competities en recreanten.

logo NTTB logo TLE

De teams voor het competitieseizoen 2016/2017 worden weer samengesteld. De competitie begint in september 2016 en eindigt in april/mei 2017, met een winterstop van medio december tot half januari. Tijdens de winterstop is uitschrijven niet mogelijk.
Wij verzoeken iedereen die competitie wil spelen het pdfformulier ingevuld vóór 8 mei 2016 in te leveren bij een van de trainers, in het postvakje van de STC bij TTV Flash of het ingevulde formulier te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Een papieren formulier opsturen naar TTV Flash mag natuurlijk ook.

Sport Technische commissie TTV Flash,

zomercompetitieOok dit jaar wordt er weer een gezellige zomercompetitie bij Flash, Unicum en Een-en-twintig georganiseerd! De zomercompetitie duurt 5 weken en is de ideale gelegenheid voor iedereen die nog een balletje wil slaan na de reguliere competitie. De competitie wordt dit jaar gehouden van 19 mei t/m 17 juni en alle speelniveaus zijn vertegenwoordigd.

Vorig jaar deden er 25 leden van Flash mee, verspreid over 6 teams. Wij verwachten ook dit jaar weer een flinke opkomst, dus stel een team samen en meld je aan! Dit kan je doen een een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en een CC-tje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld daarbij dat je vanuit Flash mee-doet, wat de team-naam is, en welke spelers er in je team zitten (minimaal 3). De kosten bedragen euro 12,50 per team, welke op de eerste speelavond voldaan kan worden. Inschrijven kan t/m 10 mei.

Het 29e Familietoernooi op zondag 17 april is bedoeld voor alle leden van Flash van jong tot oud. Wil je samen met je vader/moeder/vriend/vriendin een keer een toernooi spelen? Dan is dit je kans! Het is de bedoeling dat je partner geen lid is van Flash. De aanvang van het toernooi is om 10:00 en het einde ongeveer om 18:00.

Jaarvergadering Kim2 Jaarvergadering huub1
Op maandag 21 maart jl. is de ALV gehouden van TTV Flash. Het was geen makkelijke avond, de financiële situatie van onze club is zorgwekkend, we moeten samen gaan proberen om 2016 toch met een positief resultaat af te sluiten. Daar hebben we alle leden van de club bij nodig!
Het verslag van de ALV wordt zeer binnenkort gemaild naar alle leden en zal ook te vinden zijn op deze website in het ledengedeelte (Mijn Flash, Documenten). Lees dit verslag zorgvuldig door!

Bestellen:  ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl
Bestellen: ttmaterialenbestellen@ttvflash.nl

Er zijn geen evenementen bekend.

DeWert 1 Flash 1
Flash 2 Geenhoven 2