Uitnodiging Zomercompetitie 2022

Na 2 jaar afwezigheid zijn wij blij om jullie te kunnen laten weten dat de zomercompetitie terug is.
TTV Flash, TTV Unicum, TTV Stiphout en TTV Een en Twintig zijn bezig met de voorbereidingen voor de ZOMERCOMPETITIE 2022.

Bij deze willen wij de leden van jullie vereniging uitnodigen om teams in te schrijven voor deze zomercompetitie. Dit kan door middel van het sturen van een E-mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Speeldata:

De voorlopige speeldata zijn vastgelegd. Hoe deze er exact uit gaan zien en wie waar en wanneer gaat spelen is afhankelijk van de inschrijvingen. Maar de voorlopige data zijn:
➢ Donderdag 12 & Vrijdag 13 Mei
➢ Donderdag 19 & Vrijdag 20 Mei
➢ Donderdag 2 & Vrijdag 3 Juni
➢ Donderdag 9 & Vrijdag 10 Juni
➢ Vrijdag 17 juni Finale
De wedstrijden starten om 20.00u.

Voor meer informatie, kosten en spelopzet zie de bijlage pdfUitnodiging Zomercompetitie 2022.pdf

Tot ziens bij de speelavonden van de ZOMERCOMPETITIE 2022

Mede namens TTV Flash, TTV Unicum en TTV Stiphout,