Op vrijdagavond 13 november werd weer het traditionele toernooi om de Supercup gehouden. Een toernooi waarbij de beste jeugdspelers en beste seniorenspelers onderling uitmaken wie zich voor een jaar de algemene clubkampioen mag noemen. Bekijk HIER de foto's
Supercup2015 Willem Peeters

Onder de bezielende leiding van organisator Jack Schalkwijk begonnen 8 jeugdspelers en 6 seniorenspelers aan twee zevenkampen. Per zevenkamp 3 seniorenleden en 4 jeugdspelers. Na ongeveer twee uur spelen plaatsten Maarten Schikhof, Doron Ketelaars, Willem Peters en Hein Rutjes zich voor de halve finales. Hein won van Doron en Willem van Maarten. In een zeer spannende finale met hoogstaand spel (het publiek genoot er zichtbaar van) kwam Willem uiteindelijk als winnaar uit de bus. Van harte gefeliciteerd met deze uitstekende prestatie!!

Jack en de 2 mannen achter de bar, Piet en Pieter, hartelijk bedankt voor jullie medewerking, het was een leuke, gezellige en zeer sportieve avond!

Huub Maessen
Secretaris TTV Flash