Het is weer eens wat anders dan tafeltennis: 21,0975 km hardlopen. Dit was de afstand die op zondag 14 oktober 2012 in Eindhoven gelopen kon worden tijdens de halve marathon. En een aantal deelnemers waren bekenden van Flash!

• Naast tafeltennissen en het bestuur van Flash zoekt Olaf Peeters nog andere uitdagingen, waaronder de halve marathon van Eindhoven. En de uitdaging is geslaagd. Olaf finishte binnen de 2 uur (1.57.21 uur).
  • En ook Rik Konings, onze man met de jongleerballen, liep mee. Rik eindigde op 2.29.05 uur
  • Dat Erna Huisman goed kan schaatsen, dat was al bekend. Op 14 oktober heeft ze bewezen ook een goede hardloopster te zijn. Met haar eindtijd van 2.05.40 uur kan ze trots zijn. De meeste Flashers doen het haar niet na!
  • Hij heeft er zijn tafeltenniscarrière voor opgeven: Tim Tinus. Met een ongelofelijke eindtijd van 1.13.28 uur zoefde hij met een gemiddelde snelheid van ruim 17 km/uur bijna in trance over het parcours. Aanmoedigen heeft hij niet gehoord. Uiteindelijk is hij als 5de geëindigd (van de 6.963 deelnemers).
  • Arthur Peeters, lid van tafeltennisvereniging Unicum en 'broer van' heeft zich dit jaar ook weer aan de halve marathon gewaagd. Vorig jaar was hij ook al van de partij. En hij heeft zijn record van vorig jaar met anderhalve minuut verbroken. Zijn eindtijd: 1.43.04 uur.
  • Ik heb hem helaas niet langs zien komen, maar ons Flashlid Albert van der Schans heeft ook meegedaan aan de halve marathon en een mooie eindtijd behaald: 1.35.12 uur.
  • Nog een ander Flashlid Jan Vermeulen heeft zich ook aan de halve marathon gewaagd met een mooi eindresultaat: 1.45.45 uur. Goed gedaan!

Olaf, Rik, Erna, Tim, Arthur, Albert en Jan gefeliciteerd met je prestatie!

Heb je ze niet gezien tijdens de halve marathon? Op de website www.marathoneindhoven.nl kun je filmpjes van alle lopers terugvinden (via 'uitslagen' zoeken op naam. Daar zijn foto's en filmpjes te zien).

Paula Paulus