P1030706 Large
Het was weer een gezellige avond die alleen wat later begon als gepland, reden Mike Adriaans, kwam wat later en wilde/eiste nog inspeeltijd, het is wat met die sterspelers.

Uiteindelijk begonnen met de voorronden met deze resultaten,

Voorronde 1
1. Mike Adriaans
2. Sven Hermans
3. Allert v d Wal
4. Dennis Smalheer

 Voorronde 2
1. Mart Coolen
2. Bram v d Klooster
3. Kevin Choi
4. Paul Hendriks

Voorronde 3
1. David Saunders
2. Louis den Hollander
3. Ee Xuan Tan
4. Lexi Cornelissen

Voorronde 4
1. Olaf Peeters
2. Leon Theelen
3. Kyo van Gastel
4. Maarten Zuurman


De nummers 1 en 2 gingen door naar de hoofdronde en de nummers 3 en 4 naar de troostronde. Zoals je kunt zien is Sven Hermans de enige van de jongere die doorgedrongen is naar de hoofdronde.

In de hoofdronden mooie, leuke en spannende wedstrijden, om hierna nog kruisfinales te spelen in deze kruisfinales wonnen uiteindelijk Mike en David die dus de finale speelden.
Wat Mike ook probeerde, tijd trekken, publiek bespelen, scheidsrechter beïnvloeden het mocht allemaal niet baten, oorzaak? Ik denk zelf de conditie bij deze zou ik ook aan desbetreffende trainers willen vragen laat die jongens wat meer rondjes lopen in de zaal en misschien een keer of honderd op laten drukken. David had wel met links kunnen spelen dan was het waarschijnlijk nog geen probleem geweest zijn conditie is denk ik wel oké, die jonge kun je gerust een training over laten slaan.
Je begrijpt het al David won vrij eenvoudig de finale van Mike.

In de troostronde was de Finale tussen Dennis Smalheer en Allert van de Wal, in een zeer spannende finale die in 5 games uitgevochten werd wist Allert zich na een slechte start goed te herstellen en trok de winst naar zich toe.Allert topklasse en proficiat met deze overwinning.

Iedereen bedankt voor de inzet en belangstelling en hopelijk tot volgend jaar namens de toernooileiding. 
Meer foto's vind je HIER

Jan en Jack