Kampioemschappen Forca Portugal
Fabio Coelho en Pedro Mota de grote winnaars tijdens drukbezette clubkampioenschappen.

Afgelopen vrijdag 24 juni werden bij de Flash de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld. De animo was enorm groot, waardoor de zaal en de kantine helemaal vol zaten. Na de spannende finales van de jeugd (zie ander bericht) werd er rond 8.15 begonnen met de poule wedstrijden in zowel de A als de B klasse. De A klasse bestond uit een 7 en een 6 kamp met daarna halve finale en een finale. Bij de B klasse werd gespeeld in 4 poules met daarna kruisfinales.

In de A klasse plaatsten Fabio Coelho en Willem Peters zich voor de halve finales. Yohan Leman en Jan Schuurmans eindigden gelijk met Lars Doornbos met allen slechts 1 nederlaag in de poulefase. Helaas voor Lars werd hij op 1 game uitgeschakeld op basis van onderling resultaat.

Na twaalven werd er begonnen aan de halve finales. Hierin bleek poule A het sterkste, want Fabio versloeg Yohan en Willem bleek over een langere adem te beschikken dan Jan.

Kampioemschappen Fabio        Kampioemschappen Willem
De finale werd een kopie van de laatste poule wedstrijd tussen Fabio en Willem. Ook nu bleek de kampioen van vorig jaar weer de sterkste van allemaal.

Kampioemschappen Pedro       Kampioemschappen Timon

In de B klasse vocht Pedro zich in een spannende halve finale langs Kamran en plaatste zich zo voor de finale tegen de winnaar van Timon tegen Ali. Nadat Timon had afgerekend met de altijd taaie Ali Caliskan werd na half 1 begonnen met de finale. Ook nu bleek de Portugese inzending het sterkste en is de dubbel voor Portugal compleet. Força Portugal, Parabéns Fábio e Pedro!

Iedereen bedankt voor het meedoen en zoals vrijdag reeds aangegeven, volgend jaar wordt het op een zaterdag georganiseerd!

Roger Bergs