HeinRutjesKampioen2015

Op vrijdagavond 26 juni werden weer de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden De opkomst was zeer goed en zeker ook het aantal toeschouwers. We hadden 4 klasse's bij de senioren en 2 bij de jeugd. De voorrondes liepen een beetje uit mede omdat het onderlinge verschil klein was en er daardoor veel wedstrijden in 5 games gespeeld werden, ontzettend spannend allemaal.

Bij de junioren was het al niet minder spannend, waar Jan Lauret wist door te dringen in de finale die hij moest spelen tegen Ties Schalij. Ties was uiteindelijk te sterk voor Jan en is dus de nieuwe clubkampioen Ties proficiat De troostfinale werd gewonnen door Saviel Helsper.

Uitslag Jeugd
Nr.1 Ties Schalij
Nr.2 Jan Lauret
Nr. 3 Saviel Helsper

Hoewel we wat laat aan de open klasse begonnen bleven de spelers en zeker ook de supporters heel enthousiast en deze zagen dat er zeer mooie duels werden uit gevochten. Onder het genot van een drankje en een hapje werd het daardoor een supergezellige avond. En voor de mensen die tot het laatst gebleven zijn werd er ook nog een zinderende finale afgeleverd die ging tussen Willem Peters en Hein Rutjes die ook al in 5 games beslist werd in het voordeel van Hein, Hein proficiat De troost finale bij de senioren werd gewonnen door Robert van Voorene.

Uitslag Senioren
Nr.1 Hein Rutjes
Nr.2 Willem Peters
Nr3 Robert van Voorene

Bij dezen willen wij dan ook iedereen bedanken die mee gewerkt hebben aan deze geslaagde avond en we hopen jullie allemaal terug te zien bij ons clubke.

In september zullen we weer aftrappen met de Supercup we zullen jullie tijdig informeren op welke avond deze plaats gaat vinden. Daar zullen de beste 8 junioren het opnemen tegen de beste 8 senioren. Wij hopen dan weer op een goede opkomst ook wat supporters betreft.

Hieronder nog de uitslagen van de clubkampioenschappen
Junioren Klasse 1

Nr1 Nancy Verschuuren
Nr2 Brigitte Steur