2015 Open Son en Breugels TT kampioenFINALE: Maarten Schikhof (li) en winnaar Joost van den Buijs (re)

Joost van den Buijs is de glorieuze winnaar geworden van de "Open Son en Breugelse Tafeltenniskampioenschappen. Dit jaarlijks terugkerende toernooi werd georganiseerd door TTV Son en Breugel en vond in een sportieve gezellige sfeer plaats in MFC D'n Tref op Zonhove.

De deelnemers speelden in een 5-kamp en 6-kamp om een plaats in de finale. In de 5-kamp eindigde, na zeer spannende wedstrijden, Maarten Schikhof ongeslagen op de eerste en Geert Dortmans met één verloren pot op de tweede plaats. In de 6-kamp was de eerste plaats voor Joost van den Buijs, en een verdienstelijke tweede plaats voor John de Jong.

In de troostfinale tussen Dortmans en De Jong was het Dortmans die in drie games de 3e plaats binnen haalde.
De Finale was een attractief partijtje tafeltennis van hoog niveau tussen twee speler van TTV Flash. Vooral het zeer gedegen spel van Van den Buijs, met zijn sterk anticipatie vermogen combinerend met felle smashes gaf de doorslag in de partij. Schikhof leed hierdoor ondanks zijn verassende backhand een eervolle nederlaag met 11-8; 3-11; 11-7; en 11-5. Joost van den Buijs mag zich een heel jaar lang de Tafeltenniskampioen van Son en Breugel noemen.
Nadat alle deelnemers een prijsje hadden ontvangen werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje.

Artikel uit  het weekblad Forum, Son en Breugel
Herman Simons