Katertoernooi image1
Op donderdagavond 11 februari is na een jaartje weggeweest te zijn weer het katertoernooi gespeeld. Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door: BV Weinig Keu's, Henri Slootjes, Bart Muller, Hein Rutjes, Willem Peters en Restaria de Tempel.

Het was weer een gezellige avond zo na de carnaval, met weer verschillende regiotoppers en natuurlijk de toppers van TTV Flash. Na verschillende hoogstaande poule wedstrijden waren daar uiteindelijk de finales. In de B poule ging de finale tussen Hans Knapen en Kees Schalk, een zeer spannende pot die leek gewonnen te worden door Hans want die stond ver voor in de 4e game, maar toen herpakte Kees zich en zette twee tandjes bij en wist zo de wedstrijd helemaal te kantelen en won hij alsnog, Kees proficiat.

Katertoernooi image4  Katertoernooi image2

In de A poule was het in de finale al niet minder spannend, deze ging tussen Theo Boon en Sergei Choulepov. Theo werd meerdere malen achteruit gedrukt en werd zo genoodzaakt om wat meer dan normaal te verdedigen, dit leverde lange en zeer mooie rally's op, die dan weer in het voordeel van Theo en dan weer voor Sergei waren.
In een zeer spannende 5 games tellende finale ging de winst naar Theo Boon, Theo proficiat.

Katertoernooi image3

Oh ja en er zat een gat in de begroting i.v.m. het te duur aankopen van kaas.
Uitleg, normaliter halen we de hapjes bij de Lidl, dus ook de kaas, maar er kwam commentaar uit een bepaalde hoek dat de kaas van de Lidl niet zo goed zou zijn als b.v. de kaas van de Albert Hein.  Dus de inkooporganisatie van dit betreffende toernooi heeft dit op zijn fatsoen getrokken en dus de kaas bij Appie Hein gekocht waardoor er dus een tekort aan gelden was. Gelukkig kwam er hulp uit onverwachte hoek en is het gat in de begroting gedicht, en wel door Marion Schalkwijk, Marion bedankt!!!

Dan wil ik nog Jack Schalkwijk bedanken voor de organisatie, goed gedaan ga zo door!!!

Tot volgend jaar allemaal{jcomments off}
Jan Berkers